MENÜ

Göztepe - Trabzonspor bein sports 2 canlı izle (Göztepe - TS şifresiz izle)

15 Mart’taki Başakşehir maçından sonra pandemi nedeniyle lige ara verilirken, hasret bugün bitiyor. Trabzonspor, sezonun dişli takımlarından Göztepe’ye konuk oluyor. Son 11 maçını kaybetmeyen Hüseyin Çimşir ve öğrencileri, lidere yakışır bir galibiyetle dönüş yapmak istiyor. Mücadele bein sports 2 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'bein sports 2 canlı izle, bein sports 2 şifresiz' araması yapıyor. Göztepe - Trabzonspor maçı ile ilgili tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Son olarak 17 Mart'ta Çaykur Rizespor'la karşı karşıya gelen 37 puanlı ligin İzmir temsilcisi Göztepe, evinde 53 puanlı lider Trabzonspor'u konuk ediyor. Trabzonspor, son yıllarda Göztepe’ye karşı zorlanıyor. Göz Göz, ligin ilk yarısında Trabzonspor’un kaybettiği 3 takımdan biri olmuştu. Fırtına, Sivasspor’dan rövanşı aldığı gibi Göztepe’yi de sezonun ikinci devresindeki karşılaşmada bugün yıkmak istiyor. Aynı zamanda 59 golle ligin en skorer takımı olan Trabzonspor’un, 27. haftaya kadar ligde gol atamadığı tek takım yine Göztepe.

Haberin Devamı

GÖZTEPE TRABZONSPOR CANLI İÇİN TIKLAYIN

GÖZTEPE - TRABZONSPOR MAÇINA BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

Göztepe - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Cuma akşamı saat 21.00'de Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak mücadele beIN SPORTS HD2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmada Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük'ün yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Kamil Çetin yapacak, dördüncü hakem Mert Güzenge olacak.

Göztepe - Trabzonspor ilk 11'ler...

Göztepe: Beto, Murat, Alpaslan, Titi, Berkan, Soner, Castro, Halil, Napoleoni, Serdar, Jerome

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Campi, Costa, Novak, Abdulkadir Parmak, Guilherme, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban, Sörloth

Şampiyonluk yolunda İzmir deplasmanında 3 puan arayacak bordo mavili takım hemen ardından salı günü Fenerbahçe ile kupa mücadelesi verecek. Yoğun antrenman programından sonra zorlu bir fikstüre girecek Trabzonspor özellikle ligde oynayacağı Göztepe ve Aytemiz Alanyaspor maçlarında puan kaybı istemiyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda da yarı final ilk maçında Fenerbahçe'yi 2-1'lik skorla mağlup eden bordo mavililer tur için gerekli skoru alarak finale çımayı arzuluyor.

Haberin Devamı

EN BÜYÜK KOZ SORLTH

Attığı 59 golle ligin en fazla gol atan takımı olan Trabzonspor'da en büyük koz ise Alexander Sörloth. Golcü oyuncunun, hafif sakatlığı bulunmasına rağmen, Göztepe maçına kadar iyileşmesi ve takımıyla sahaya çıkması bekleniyor. Bu sezon Norveçli oyuncu bordo mavili formayla 26 maça çıkarken 19 gol attı, 6 golün de asistini yaptı.

TRABZONSPOR ÇİFT FORVET

Süper Lig'in 27'nci haftasında Göztepe deplasmanına çıkacak olan Trabzonspor'da Ahmet Canbaz, Yusuf Sarı ve Kamil Ahmet'in sakatlıkları bulunuyor. Kaptan Sosa'nın ise maçta forma giyme isteğine rağmen son kararı teknik adam ve sağlık ekibi verecek. Bordo mavili takımın Göztepe deplasmanında sahaya şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor: Uğurcan - Pereira, Campi, Da Costa, Novak, Sosa (Ndiaye), Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban, Sörloth.

YORUM YAZ