MENÜ

Gökhan German, Fenerbahçe Beko'da yaşanan vakaları değerlendirdi!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Fenerbahçe Beko'da 4 kişinin corona virüs testinin pozitif sonuçlandığını resmi sitesinden açıkladı. Basketbol yazarımız Gökhan German, Fenerbahçe Beko'da yaşanan son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Basketbol yazarımız Gökhan German, Fenerbahçe Beko'da 4 kişinin corona virüs testinin pozitif sonuçlanmasının ardından Sarı - Lacivertli ekipteki son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Haberin Devamı

Takımdaki psikolojinin iyi olduğunu belirten Gökhan German, 'Çıkan vakalar takımda pek bir moral bozukluğu yaratmadı. Psikolojileri çok olumsuz etkilediği söylenemez. Sporcular zaten çok sağlıklı bireyler. Bağışıklık sistemi kuvvetli olan insanlar daha az risk taşıyor sporcularda bu örneği içinde değerlendirilebilir. Herkes evinde karantina altında. İlk etapta 6 isim söylendi sonra 4 isime indi. Bu da duyduğumuz kadarıyla bazı testlerin tam anlamıyla yapılamadığını ve yanlışlıklar olabildiğini gösterdi.. Belki böyle bir şey olmuştur. Umarım ülke olarak bu vakayı en kısa sürede atlatırız.' şeklinde konuştu.

YORUM YAZ