MENÜ

Gennaro Gattuso Hakan Çalhanoğlu'nu kazandı!

Sezon başı tam 22 milyon euroua Milan'a transfer olan ancak alışma döneminde fazla etkili olamayan Hakan Çalhanoğlu konusunda teknik direktör Gennaro Gattuso'nun planları olduğu belirtildi.

Gennaro Gattuso Hakan Çalhanoğlu'nu kazandı!

İtalya Serie A'da sezona büyük br hayal kırıklığı ile başlayan ancak son Crotone galibiyetiyle yeniden yükselişe geçen Milan'da teknik direktör Gennaro Gattuso'nun Hakan Çalhanoğlu'nu kesinlikle takımdan göndermek istemediği ve gelecek planlarında başarılı oyuncuyu düşündüğü belirtildi.

Corriere dello Sport'ta bugün yer alan analiz haberde, "Hirlayan Gattuso'nun Milan’i yeniden doğuyor" denildi ve Milan'ın artık yükselişte olduğu kaydedildi.

Hakan, Kalinic ve Silva...

Gattuso'nun sezon sonuna kadar alacağı sonuçların genç teknik adamın kaderini belirleyeceği yazılırken, takıma 22 milyon euroluk bonservisle katılan Hakan Çalhanoğlu'nun yeniden kazanılma planları olduğu belirtildi. Yine 25 ve 38 milyon euroluk inanılamz bonservislerle transfer edilen Kalinic ve Sİlva'nın da Gattuso tarafından her zaman kazaılacak oyuncuların başında geldiği de bildirildi.

Dündar Keşaplı / Roma

Gennaro Gattuso Hakan Çalhanoğlunu kazandı


Haberin Devamı
YORUM YAZ