MENÜ

Genco Alp: Türkiye'nin en büyük espor merkezini açıyoruz

Zula kurucularından Genco Alp Zula Espor Arena'nın açıklanacağını açıkladı. Fanatik'e konuşan Genco Alp Türkiye'nin ilk ve en büyük espor tesisini Demirören AVM'de kurmaya başladıklarını söyledi.

Genco Alp: Türkiye'nin en büyük espor merkezini açıyoruz

Türkiye'nin ilk espor merkezi İstanbul İstiklal Caddesi'nde bulunan Demirören AVM'de açılıyor. Konuyla ilgili Fanatik'e konuşan Zula kurucusu Genco Alp Zula espor merkezinin yakın zamanda hizmete gireceğini söyledi.

Haberin Devamı

Zula kurucusu Genco Alp'in Fanatik'e yaptığı açıklama...

Gelecekte espor turizmi diye bir kavram gelişecek, bugün nasıl insanlar dizilerin, filmlerin geçtiği mekanlara turistik seyahatler yapıyorsa yakın gelecekte de insanlar oyunların içerisinde yer alan mekanların bulunduğu yerleri ziyaret edecekler. Zula oyunda Türkiye'nin hem tarihi, hem de doğal güzellikleriyle ön plana çıkan Safranbolu, Uzungöl, Nemrut gibi yerlerin yanı sıra günümüz Türkiye'sinin dokusunu vurgulayan Üsküdar sokakları, Levent Metrosu gibi mekanlar da bulunuyor. Sokaktaki simitçi de, köşedeki bakkal da oyunun içerisinde karşımıza çıkabiliyor. Böylece 11 dilde 100'e yakın ülkede oynan Zula oyun sayesinde farklı ülkelerden oyunculara, Türkiye'nin mekanlarına, sosyal yaşamına ve hatta Türkçe isimlere aşinalık ve bu yerleri ziyaret etmelerine yönelik talep oluşturmalarına destek sağlamış oluyoruz.

Haberin Devamı

Zula Espor merkezi açılıyor...

Nonstop Zula Espor Merkezi Aralık ilk haftası Demirören İstiklal'de Türkiye'nin dört bir yanından milyonlarca Zula oyuncusuna kapılarını açacak. Profesyonel ve amatör oyuncular için son teknoloji ekipmanlarla oluşturulan Nonstop Zula Espor merkezi toplam 2500 metrekarelik bir alana yayılmış durumda.

İçerisinde 8 adet antrenman odasının yanı sıra, VR deneyim alanı, toplantı salonları, kafeterya ve özel oyun bölümleri ve merchandising alanları bulunan merkez tamamen Zula oyuncularının beklentilerine ve ihtiyaçlarına göre tasarlandı. Nonstop Zula Espor Merkezi tüm bu özellikleri ve espor ekosistemini geliştirmek adına hayata geçirilecek etkinlikleri ile aynı zamanda Türkiye'deki ilk ve en kapsamlı espor merkezlerden biri olma iddiasında.

Nonstop Zula Espor Merkezi, bir yandan da her biri 1000'lerce espor hayranını bir araya getiren Zula SuperLig Finali, Zula International Cup ve Zula World Cup Final karşılaşmaları gibi yerel ve ulusal birçok espor turnuvasına ev sahipliği yapacak. İstanbul'un en merkezi noktalarından biri olan İstiklal Caddesinde konumlanan merkezin her ay profesyonel ve amatör düzeyde binlerce Zula oyuncusuna ev sahipliği yapması bekleniyor.

YORUM YAZ