MENÜ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu camiaya seslendi: Ankara'nın Gençlerbirliği'ne sahip çıkması gerekiyor

Trendyol 1. Lig'den Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Türk futbolunun köklü kulüplerinden Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Sinan Kaloğlu camiaya seslendi. İşte detaylar...

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu camiaya seslendi: Ankara'nın Gençlerbirliği'ne sahip çıkması gerekiyor

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Ankara temsilcisi Gençlerbirliği, ligde oynadığı 17 maçta 27 puan toplayarak sekizinci sırada yer aldı. Kırmızı - siyahlılarda Teknik Direktör Sinan Kaloğlu yaşanan mali sıkıntılara dikkat çekerek camiaya seslendi...

Haberin Devamı

Sezonun ilk yarısında takımı Süper Lig potasına sokmayı başaran genç teknik adam, geciken ödemeler nedeniye sıkıntı yaşadıklarına dikkat çekti ve şunları söyledi:

'Oyuncular bekliyor'

"Enes ve Uğur ayrıldılar takımımızdan. İki oyuncu daha gitmek istiyor. Buğra ve Oltan'ın sakatlıkları var ve ayrılacaklar. Özgür'ün aynı şekilde sakatlığı devam ediyor. Buğra ve Oltan da 2-3 hafta olmayacak. Aosman ve Oğuzhan aramıza katıldı. Ancak yeni idmanlara başladılar ve hazır değiller. Yavaş yavaş aramız katılacaklar. Takviyeler yapmamız gerekiyordu, haliyle maddi açıdan ciddi zorluklar yaşıyoruz. Başkanımız Niyazi Akdaş, bu süreçte yalnız kaldı. Son zamanlarda sayın başkan Cantürk Alagöz kulübümüze yardımlarda bulundu, ona da teşekkür ediyoruz. Ancak acil ödenmesi gereken futbolcu maaşları var ve bunu bekliyorlar. Rekabeti artırmak için takviye yapmamız gerekirken rakiplerin güçlendiği ortamda durumlar malesef kötü."

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu camiaya seslendi: Ankaranın Gençlerbirliğine sahip çıkması gerekiyor

'Hepimiz üzüleceğiz'

"Pazartesi günü yönetimimizin bir toplantısı olacak gibi. Açıkçası işlerin bir an önce olumluya dönmesi gerekiyor. Çünkü yarıştığımız takımlar kadrolarını ciddi anlamda güçlendiriyor. Bizim de güçlendirmemiz gerekiyor. Ben elbette oyuncularımdan memnunum ama rekabeti artırmak zorundayız. Sezon başı da bu konuda birçok zorlukla karşılaşmıştım. Şimdi devre arası transfer dönemi de maalesef istediğimiz gibi gitmiyor. Bir an önce Ankara'nın Gençlerbirliği'ne sahip çıkmak gerekiyor. Başkanımız yalnız kaldı ve ona destek olunması gerekiyor. Geçen sezon takımı mucizevi bir şekilde ligde tuttuk, bu sezon Süper Lig potasına geldik ama gerekenler yapılmazsa hepimiz üzüleceğiz."

'Almak istediklerimizi alamadık'

"Kamp dönemi almak istediğimiz fakat alamadığımız oyuncular oldu. İyi oyuncuları bekletemiyorsunuz. Acil ödenmesi gereken kalemler var. Rakiplerimizden çok daha düşük bütçeli bir takımız. Başkanın bu kadar yalnız kalmaması gerekiyor."

YORUM YAZ