MENÜ

Genç isimlere büyük fırsat

Sturm Graz deplasmanına 16 oyuncu götüren Rijkaard, sahaya süreceği genç kadroyla bir toplantı yapıp nasihatlerde bulundu.

Genç isimlere büyük fırsat

Graz’a 16 kişilik oyuncu kadrosuyla giden Galatasaray’da genç oyuncular için büyük fırsat... Teknik direktör Frank Rijkaard’ın dünkü yolculuk öncesi genç futbolcularını topladığı ve “Sizin için bundan daha büyük şans olamaz. Kendinizi gösterin, neler yapabileceğinizi sadece bana değil, sizi izleyen herkese kanıtlayın. Ben sizin bu takımın geleceği olduğunuza inanıyorum, ama buna benden önce sizin inanmanız lazım” dediği öğrenildi. Galatasaray’da özellikle Serdar Eylik, Aydın Yılmaz, Caner Erkin ve Çetin Güngör gibi isimlerin Sturm Graz deplasmanında şans bulması bekleniyor. Hollandalı hoca kadrosunda düşünmediği oyuncuların bir listesini önceki gün Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel’e iletmişti.

Avusturya ile eşitlik şansı

Galatasaray bugüne kadar Avusturya takımlarıyla 14 kez kozlarını paylaştı. Sarı-Kırmızılı ekip bu maçlarda 5 galibiyet, 3 beraberlik, 6 da mağlubiyet elde ederken, rakip filelere 19 gol gönderdi, kalesinde ise 23 gol gördü. Cim Bom İstanbul’daki ilk maçta berabere kaldığı Sturm Graz’ı bu kez devirerek, Avusturya takımlarına karşı olan tabloyu eşitlemeyi hedefliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ