MENÜ

Gaziantep iç sahada yenilmiyor

Antep deplasmanı rakiplerine korku veriyor... Evinde son olarak 18 Ocak'ta Fenerbahçe'ye kaybeden Kırmızı-Siyahlılar dün akşam da Beşiktaş'ı, İstanbul'a eli boş gönderdi. Sahasındaki yenilmezlik serisi 11 maça çıkan Gaziantep FK puanını 11'e yükseltti.

Gaziantep iç sahada yenilmiyor

Kırmızı-Siyahlılar'ın evinde bileği bükülmüyor... Dün akşam Beşiktaş'ı, Kevin Mirallas, Muhammet Demir ve Kenan Özer'in golleriyle 3-1'le geçen Antep temsilcisi iç sahadaki yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı. Son olarak geçen sezonun 18. haftasında 18 Ocak'ta Fenerbahçe'ye 2-0'lık skorla yenilen Gaziantep FK daha sonra mabedinde oynadığı karşılaşmalarda 5 galibiyet, 6 beraberlik yaşadı.

Haberin Devamı

Genelde de seri yakaladı

Antep temsilcisi, Kara Kartal'ı da devirerek hanesine çok önemli bir 3 puan yazdırdı. Lige 3-1'lik Galatasaray mağlubiyetiyle giren Kırmızı-Siyahlılar o mücadeleden bu yana yenilgi yüzü görmedi. Bu süreçte 5 beraberlik ve 2 galibiyet alan Gaziantep FK çıkışına devam etti. Gaziantep milli ara sonrasında lige çok iyi başlayamayan ve alt sıralara demir atan Denizlispor'la kozlarını paylaşacak.

YORUM YAZ