MENÜ

Gazişehir Gaziantep-Eskişehirspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'in 6. haftasında Gazişehir Gaziantep ile Eskişehirspor galibiyet için mücadele edecek. Peki, Gazişehir Gaziantep-Eskişehirspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar fanatik.com.tr'de...

Gazişehir Gaziantep-Eskişehirspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'de topladığı 5 puanla alt sıralardan kurtulamayan Hüseyin Kalpar yönetimindeki Gazişehir Gaziantep kendi sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek. Gaziantep ekibi kendi sahasında kazanarak üst sıralarla olan puan farkını daha fazla açmak istemiyor. Henüz galibiyeti olmayan Eskişehirspor ise ligdeki ilk 3 puanını almak için sahaya çıkacak. Ümraniyespor maçından sonra 3 maç ceza alan Erkan Zengin cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Gazişehir Gaziantep-Eskişehirspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Yarın akşam saat 19.00'da Gaziantep Stadyum'unda oynanacak karşılaşma beIN Sports Max 1 (81. Kanal)'dan canlı olarak ekranlara gelecek. Müsabakayı hakem Koray Gençerler yönetecek. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve anlatımı fanatik.com.tr'de...

TFF 1. Lig maçları hangi kanalda, saat kaçta?

Gazişehir'e PFDK şoku

Gazişehir Gaziantep Kulübü idarecisi Nizamettin Keremoğlu ile Gaziantepsporlu futbolcu Elyasa Süme, Grandmedical Manisaspor oyuncusu İsmail Haktan Odabaşı ile o dönem Manisaspor'da forma giyen Ottocool Karagümrüklü Gökhan Sazdağı'nın da aynı maçın sonucunu etkilemeye teşebbüs etmeleri nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya gönderildiği belirtildi.

Eskişehirspor’dan Sergen Yalçın’a teşekkür

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor Kulübü, bugün siyah-kırmızılı takımdaki görevinden ayrılan teknik direktör Sergen Yalçın için teşekkür mesajı yayımladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Takımımızda, yaklaşık 2 aydır teknik direktörlük görevini sürdüren Sergen Yalçın’a ve ekibine, bu süre boyunca kulübümüze yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki iş ve aile hayatında sağlık, başarı ve esenlikler dileriz."

TFF 1. Lig'de 6. hafta programı

23 Ağustos Cumartesi


15.00 Altınordu - Gaziantepspor (Bornova Stadı)
21.00 Manisaspor - İstanbulspor (Manisa 19 Mayıs Stadı)

24 Ağustos Pazar

16.00 Giresunspor - Elazığspor (Giresun Atatürk Stadı)
16.00 BB Erzurumspor - Boluspor (Elazığ Atatürk Stadı)
19.00 Gazişehir Gaziantep - Eskişehirspor ( Gaziantep Stadı)
19.00 Ankaragücü - Samsunspor (Ankara 19 Mayıs Stadı)

25 Ağustos Pazartesi

16.00 Ümraniyespor - Denizlispor (Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı)
19.00 Balıkesirspor - Çaykur Rizespor (Balıkesir Atatürk Stadı)
20.00 Adana Demirspor - Adanaspor (5 Ocak Fatih Terim Stadı)

Haberin Devamı
YORUM YAZ