MENÜ

Galler boks gecesi saat kaçta hangi kanalda?

Galler boks gecesi iki dünya şampiyonluk mücadelesine sahne olacak. Gecenin en önemli maçında 23 maçtır yenilgisiz İngiliz boksör Billy Joe Saunders, kemerini Kafkasların yükselen yıldızı Artur Akavov’a karşı korumaya çalışacak. Galler boks gecesi saat kaçta hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Galler boks gecesi saat kaçta hangi kanalda?

Cumartesi günü Galler’in başkenti Cardiff’te düzenlenecek olan boks gecesi, iki dünya şampiyonluk maçına sahne olacak. Gecenin ana maçında WBO Orta Sıklet Dünya Şampiyonu, 23 maçta yenilgisiz İngiliz boksör Billy Joe Saunders, kemerini Kafkasların yükselen yıldızı Artur Akavov’a karşı korumaya çalışacak.

Gecenin ikinci ana maçında ise WBO Hafif Sıklet Dünya Şampiyonu, 31 maçta yenilgisiz İngiliz boksör Terry “Turbo” Flanagan, kemerini dördüncü kez korumak için çıktığı maçta Porto Rikolu boksör Orlando Cruz ile kozlarını paylaşacak. Şampiyon Terry Flanagan bu karşılaşmayı kazanıp 2017’de diğer dünya şampiyonlarıyla kemer birleştirme maçına çıkmanın hesaplarını yaparken, 35 yaşındaki “Fenomen” lakaplı Orlando Cruz ise dünya şampiyonluk fırsatını değerlendirmeye çalışacak.

Galler boks gecesi saat kaçta hangi kanalda


Galler boks gecesi saat kaçta hangi kanalda?

Boks severlerin yakından takip edeceği Galler Boks gecesi 26 Kasım Cumartesi günü saat 23.00'te başlayacak ve NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

Galler boks gecesi aynı zamanda süper yarı orta sıklette Britanya şampiyonluk maçına da ev sahipliği yapacak. Kıbrıs Türkü bir babanın oğlu olan, 17 maçta yenilgisiz İngiliz boksör Ahmet Patterson, profesyonel kariyerinin en önemli maçında Liam Williams ile kozlarını paylaşacak.

Gecenin diğer önemli maçlarında ise orta sıklette İngilizlerin yükselen yıldızı Tommy Langford Britanya şampiyonluğu için Sam Sheedy ile hafif sıklette karşılaşırken Thomas Stalker da WBO Avrupa şampiyonluğu için Craig Evans ile ringe çıkacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ