MENÜ

'Galiba ah aldık'

Eski yönetici Mahmut Aksu ilginç açıklamalar yaparak, “Son dönemde yaşananlara bakınca 'Acaba Trabzonspor ah mı aldı' diyorum. Sürekli gidenlere suç attık. Hep mi bu çocuklar hatalı?” dedi.

'Galiba ah aldık'

Bordo-Mavili kulübün önde gelen isimlerinden olan, çeşitli dönemlerde yöneticilik yapan Mahmut Aksu, gündeme dair önemli ve ilginç açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’un bir şike süreci yaşadığını hatırlatan Aksu, “Kaybedilen şampiyonlukta şikenin büyük etkisi var. Özellikle Eskişehir maçını kimse izah edemez. Trabzonspor’un hakkı olan şampiyonluk çalınmıştır” diye konuştu.

‘Neden herkesi yuhalıyoruz?’

Bordo-Mavililer’in sürekli gidenleri suçladığını belirten Mahmut Aksu, “Özel okulların, villaların, alışveriş merkezlerinin olduğunu anlatarak futbolcuları getirmeye çalışıyoruz. Giderken de onları suçluyoruz. Ersun Yanal, Egemen, Selçuk, Burak, Jaja... Hep mi bu çocuklar suçlu? Neden bu çocukları buraya geldiklerinde yuhalıyoruz? Biz şehrimizle gurur duyuyoruz ancak bir de buraya dışarıdan bakalım. Ben kaçan şampiyonluğun vicdani yönü olduğunu da düşünüyorum. Selçuk’a ‘Neden gidiyorsun?’ diye sordum. Bana, ‘Başkanım, Trabzon’da sonuçlar hep iyi olmuyor. Kaybettiğimiz zaman dışarı çıkamıyoruz. Yaptığımız en iyi şey Gökhan’ın evinde okey oynamak’ dedi. Ersun hocaya kredi vermedik, göndermek için fırsat kolladık. Acaba Trabzonspor ah mı aldı diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Nevzat Şakar’ı eleştirdi

Takımın bu durumda olmasında tüm yöneticilerin suçlu olduğunu belirten Aksu, “Yürütmenin başında Nevzat Şakar var. O neden konuşulmuyor? Nevzat abi yeteneği ölçüsünde yöneticilik yapmıştır. Çok acı çekmiştir ama geliş süreci çok yanlıştır. Eleştirdiği, ağır ifadeler kurduğu yönetime girdi. Hayrettin Hacısalihoğlu mükemmel asbaşkanlık yaptı. Kulübün her şeyinden haberi vardı” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ