MENÜ

Galatasaray'ın gözdesine: Çok iyi transfer olur!

Galatasaray transfer haberi... Süper Lig'de 2020-2021 sezonunu ikinci sırada tamamlayan Galatasaray, transfer çalışmalarına başladı. Süper Lig'in parlayan futbolcularına kancayı takan Sarı-kırmızılıların, Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk ile transferde anlaştığı iddia edildi. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Galatasaray'ın transfer gündemini yorumladı.

Galatasaray, transfer çalışmalarına başladı. Süper Lig'in parlayan futbolcularına kancayı takan Sarı-kırmızılıların, Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk ile transferde anlaştığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Galatasaray'ın transfer gündemini yorumladı.

Galatasaray ile transferde anlaştığı iddia edilen Aytaç Kara ile ilgili değerlendirme yapan Erman Özgür, "İstanbul'daki şampiyonluk adayı takımlara transfer olacak düzeyde futbol oynadığını düşünüyorum. Aytaç Kara kendisini çok geliştirdi." dedi.

Galatasaray'a transferine kesin gözüyle bakılan bir diğer isim Alpaslan Öztürk hakkında da konuşan Erman Özgür, "Alpaslan hem orta saha hem de stoperde kullanabileceğiniz ayağı düzgün bir oyuncu. Çok bireysel hata yapıyor ama iyi oyuncu. Galatasaray için iyi transfer olur." dedi.

YORUM YAZ