MENÜ

Galatasaray'da yabancıya inat 11'de 5 yerli!

Yabancı sayısı tartışmalarının yeniden gündeme geldiği günlerde, Galatasaray’ın Kasımpaşa maçında sahaya 5 yerli futbolcuyla çıkması dikkat çekti.

Galatasaray'da yabancıya inat 11'de 5 yerli!

Yabancı sayısı tartışmalarının yeniden gündeme geldiği günlerde, Galatasaray’ın sahaya 5 yerli futbolcuyla çıkması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Teknik direktör Fatih Terim, altyapıdan yetişen Ozan’ın yanı sıra Serdar Aziz, Sinan Gümüş, Emre Akbaba ve Eren Derdiyok’u, Kasımpaşa maçının ilk 11’inde sahaya sürdü.

Sarı-Kırmızılılar ayrıca 28 kişilik kadroya altyapıdan 8 oyuncu bildirerek, 13 oyuncuya listede yer veren Trabzon’dan sonra bu alanda ikinci sırada yer aldı.

Muslera yine çok formda

Aslan’ın 4-1 kazandığı Kasımpaşa maçının yıldızlarından biri de Muslera’ydı. Uruguaylı file bekçisi, yaptığı yüzde yüzlük iki kritik kurtarışla mücadelenin kaderini etkiledi.

Tecrübeli eldivenin bu formu, Şampiyonlar Ligi macerası öncesi savunmasında sıkıntılar yaşayan Galatasaray’a ilaç gibi geldi.

Ndiaye lige süper başladı

16 milyon Euro’ya transfer olduğu Stoke’tan kiralanan Badou Ndiaye, 11’de başladığı Kasımpaşa maçında müthiş bir performans sergiledi. Temposuyla orta sahaya enerji katan Senegalli, savunma arkasına bıraktığı tehlikeli paslarla hücum oyuncularına boş alanlar bıraktı.

Haberin Devamı

Bir şutu üst direkten çıkan ve günü bir asistle kapatan Ndiaye, transferiyle ne kadar isabetli bir tercih olduğunu şimdiden kanıtladı.

YORUM YAZ