MENÜ

Galatasaray'da son dakika! Futbolcular da Domenec Torrent'ten şikayetçi

Galatasaray'da istenmeyen adam ilan edilen ve ipi çekilen Torrent ile ilgili çarpıcı bir detay ortaya çıktı: Muslera yenilen gollerde faturayı kendisine kesen hocasına kırgın ve kızgın. Mohamed ilk 11’de sürekli Gomis’in tercih edilmesi nedeniyle sıkıntılı. Takım ise kadronun rakibe göre değişmesinden de şikâyetçi.

Galatasaray'da son dakika! Futbolcular da Domenec Torrent'ten şikayetçi

Galatasaray'ın Demir Grup Sivasspor yenilgisi sonrası kulüple ilgili flaş açıklamalar yapan ve istenmeyen adam ilan edilen Domenec Torrent'ten futbolcuların da rahatsız olduğu öğnenildi. Özellikle kaleci Fernando Muslera, son maçın sorumlusu olarak kendisini gösteren hocasına oldukça kızgın ve kırgın. Torrent karşılaşmadan sonra 3. golün şans ama diğer iki golün hep çalıştıkları yerden yendiği vurgusu yapmıştı.

Haberin Devamı

SEÇİM BEKLENMEDEN GİDEBİLİR

Mostafa Mohamed'in de ilk 11'de hiç düşünülmediği için Torrent'le yıldızı barışmadı. Oyuncular takım içindeki sohbetlerde Torrent'in sürekli kadroyu rakibe göre değiştirmesinden şikâyetçi olduklarını dile getiriyor. Başkan Burak Elmas, Fatih Terim'in yerine göreve getirdiği Torrent'i göndermeye karar verdi. 11 Haziran'daki seçim beklenmeden bu ayrılık resmiyete dökülecek.

MENAJERİYLE GÖRÜŞME BUGÜN

59 yaşındaki teknik adamın menajeri Josep Maria Orobitg, yönetim tarafından İstanbul'a çağrıldı. Görüşme bugün. Kulüp, tazminat ödemeden sözleşmeyi feshetmek istiyor. Galatasaray'ın başında 17 resmi maça çıkan Domenec Torrent, 6 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederken 8 kez kaybetmişti.

Haberin Devamı

Sabah

YORUM YAZ