MENÜ

Galatasaray'da son dakika | 3 transfer tamam, sırada o isim var!

Son dakika Galatasaray transfer haberi... Süper Lig'de ikinci devre hazırlıklarına Antalya'da başlayan Galatasaray, transfer çalışmalarına da hız verdi. Gomis, Pena ve Pelgar transferlerini açıklamaya hazırlanan Sarı-kırmızılılarda, Gedson Fernandes transferi de merakla bekleniyor. Antalya'da çalışmaları yakından takip eden Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Galatasaray'daki son durumu aktardı.

Son dakika Galatasaray transfer haberi... Süper Lig'de ikinci devre hazırlıklarına Antalya'da başlayan Galatasaray, transfer çalışmalarına da hız verdi. Gomis, Pena ve Pelgar transferlerini açıklamaya hazırlanan Sarı-kırmızılılarda, Gedson Fernandes transferi de merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

Antalya'da çalışmaları yakından takip eden Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Galatasaray'daki son durumu aktardı.

Galatasaray'ın Gomis transferini sonlandırdığını ifade eden Yakup Çınar, "Fiorentina'dan Erick Pelgar ile anlaşma sağlandı ve kaleci Pena da İstanbul'a getirildi. Üç transferin de Galatasaray kampına yetişmesi bekleniyor. Alanyaspor maçında belki de bazı isimler kadroda olacak." dedi.

Gedson Fernandes transferi konusunda da son durumu paylaşan Yakup Çınar, "Gedson Fernandes Galatasaray'a gelmeye hazır. Ama yabancı sınırlaması konusunda sıkıntı var. Galatasaray'da birçok transfer gelişmesi yaşanıyor. Aytaç Kara'yı isteyen takımlar var. Oğulcan Çağlayan'ın ayrılması gündemde." dedi.

YORUM YAZ