MENÜ

Galatasaray'da orta sahaya çare aranıyor!

Konyaspor mücadelesinde Berkan-Pulgar ikilisi görev yaptı fakat ikili hayâl kırıklığı yarattı. Aslan, bu kez en sorunlu bölgesinde Barcelona karşısında merkezde Berkan-Taylan-Feghouli üçlüsüne görev vermeyi hedefliyor.

Galatasaray'da orta sahaya çare aranıyor!

Sarı-Kırmızılılar'da uzun bir süredir orta saha konusunda sorun yaşanıyor. Bu anlamda merkezde oynayacak ideal oyuncu bir grubu oluşturulamıyor. Özellikle devre arası transfer döneminde takıma katılan Erick Pulgar'ın ön liberoyu çare olması bekleniyordu. Ancak Şilili futbolcu da hayal kırıklığı yarattı. 28 yaşındaki oyuncu, son oynanan Konyaspor mücadelesinde merkezde Berkan Kutlu ile birlikte forma giyse de yaptığı hatalarla vasatı bile aşamadı. Şimdi ise Aslan'ın hocası Domenec Torrent, perşembe günü oynanacak Barcelona mücadelesi için orta sahada yeni alternatifler deniyor.

Haberin Devamı

Taylan yeniden...

Edinilen son bilgilere göre ise İspanyol teknik adamın, Taylan Antalyalı'yı yeniden ilk 11'e alması bekleniyor. Merkezde Berkan ve Taylan ikilisini kullanmak isteyen Torrent, önlerinde ise tecrübesine güvendiği Sofiane Feghouli'den yararlanmak istiyor.

YORUM YAZ