MENÜ

Galatasaray'da orta saha çöktü

Sarı-Kırmızılılar’da teknik direktör Fatih Terim, orta alana istediği takviyeler yapılamayınca, mecburen hücuma dönük oynayan Taylan Antalyalı’ya savunmanın önünde görev vermişti. Daha sonra bu bölgeye Oghenekaro Etebo takviyesi yapıldı ve bu ikili, milli ara öncesi Kasımpaşa’ya 1-0 kaybedilen mücadelede orta alanda birlikte forma giydi.

Galatasaray'da orta saha çöktü

Cim Bom’un kaleci Fatih Öztürk hariç diğer isimleri beklentilerin altında kalırken, hem Taylan’ın hem de Etebo’nun performansları, büyük beğeni kazanmıştı. Ancak Taylan’ın yanı sıra Etebo, son maçta sakatlanmıştı. Dün Galatasaray’dan yapılan açıklamada, Etebo’nun sağ adalesinde hafif düzey, Taylan’ın da sol adalesinde orta düzeyde zorlanma tespit edildiği bildirildi. Tedavilerine hemen başlanan oyunculardan Taylan’ın 3 hafta, Etebo’nun 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Haberin Devamı

Alternatifleri de belli

Bu şartlarda milli ara sonrası oynanacak Alanyaspor mücadelesinde Taylan kesin yok, Nijeryalı yıldızın da maça yetişmesinin zor olduğu konuşuluyor. Formda iki ismin beklenmedik sakatlıkları moralleri bozarken, Terim’in elinde bu bölge için kullanabileceği isimler ise Ryan Donk, Emre Kılınç, Ömer Bayram ve Younes Belhanda olacak.

Metin Karabaş

YORUM YAZ