MENÜ

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi için favori Arda Turan

Orta sahada tek bir isim için belirsizlik yaşayan Teknik Direktör Fatih Terim kadroya netleştiriyor. Terim; Arda, Emre Kılınç ve Etebo arasında kararsızlık yaşıyordu. Orta sahada ibrenin Arda Turan’a kaydığı öğrenildi.

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi için favori Arda Turan

Galatasaray’da Yedlin ve Mustafa Muhammed’in bugün ilk 11’de maça başlamaları beklenirken, orta sahada tek bir isim için belirsizlik yaşayan Teknik Direktör Fatih Terim de kadroya netleştiriyor.

Haberin Devamı

Muslera, Yedlin, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Babel, Belhanda, Onyekuru ve Muhammed’i oynatma kararını veren Terim, sadece geri kalan tek forma için Arda, Emre Kılınç ve Etebo arasında kararsızlık yaşıyordu. Bu bölgede ibrenin Arda Turan’a kaydığı öğrenildi.

Galatasarayda Fenerbahçe derbisi için favori Arda Turan

Terim’in 4-2-3-1 formasyonu ile takımını sahaya çıkarıp, en uçtaki Muhammed’in arkasında Babel-Arda-Onyekuru’yu oynatmayı planladığı belirtildi. Savunmanın önünde ise Taylan ve Belhanda ikilisi görev yapacak.

Moralli ve rahat

Galatasaray’da derbi öncesi moraller üst düzeyde göründü. Son haftalarda gelen galibiyetler, yeni transferleri takıma kısa sürede adapte olması, Fenerbahçe maçı öncesi sarı-kırmızılıların yüzünü güldürdü.

Kadıköy’e bu yüksek moral ve motivasyonla gidecek olan Cim-Bom’daki rahatlık dikkatlerden kaçmıyor. İstanbul’da bu sezon oynanan maçlarda kamp uygulamasına gitmeyen sarı-kırmızılılarda bu gelenek Fenerbahçe maçında da değişmeyecek.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar dün akşam yaptığı antrenmanın ardından evlerine gitti. Futbolcular bu sabah Florya’da kahvaltıda bir araya gelecek ve öğlen saatlerinde de kısa bir ter idmanı yapacak. (Skorer)

YORUM YAZ