MENÜ

Galatasaray'da Ertuğrul Erdoğan imzayı attı

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın yeni koçu Ertuğrul Erdoğan, gerçekleştirilen törenle resmi imzayı attı.

Galatasaray'da Ertuğrul Erdoğan imzayı attı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve 7DAYS EuroCup takımlarından Galatasaray'ın yeni koçu Ertuğrul Erdoğan, gerçekleştirilen törenle resmi imzayı attı., 3 oyuncu ile kadrosunu takviye ettiğini resmen duyurdu.

Haberin Devamı

'Galatasaray benim için dönüm noktası'

Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Benim için çok önemli bir an bu. Profesyonel basketbol antrenörlüğü kariyerime başladığım yere geri dönüyorum. Biz antrenörlerin hayatlarında dönüm noktaları vardır, Galatasaray da benim için öyleydi. Buradaki beklentilerin neler olduğunun farkındayım. Sahada iyi mücadele eden, yüksek enerjiyle oynayan ve terlettiği formanın hakkını verecek bir takım kurmak hedefimiz. Orta ve uzun mesafeli hedefleri inşa etmek istiyoruz. Tribüne gelen herkese keyif veren bir takım üzerinde çalışıyoruz. Yerli rotasyonu konusunda tercihlerimizi yakın gelecekte A Milli olabilecek oyunculardan yapıyoruz. Bu sezon iyi bir iskelet oluşturmak istiyoruz. Yabancı oyuncular konusunda bitirmeye yakın olduğumuz oyuncular var. Yakında açıklamaları yapacağız. Milli takım konusu hassas. Hazırlıklar 13 Ağustos’ta başlayacak. Aynı dönemde kulüplerin çalışmaları da başlayacak. Şu anda önceliğim Galatasaray Erkek Basketbol Takımı. Dolayısıyla şu anda gözüken bütün mesaim ve konsantrasyonumun Galatasaray’da olduğu."

Haberin Devamı

'Gelecek sezon Sinan Erdem'de oynayacağız'

Sarı-Kırmızılı kulübün basketbol şubesi genel menajeri Ömer Yalçınkaya ise şöyle konuştu:

"Hali hazırda milli takım forması giyen iki önemli oyuncumuz var: Göksenin Köksal ve Ege Arar. Federasyonun yabancı sayısı konusunu netleştirmesinin ardından hocamızın da içine sinen yerli oyuncu rotasyonunu kuruyoruz. Beş yabancı oyuncu hakkımız var. Bunu altı olarak da kullanabiliriz. Transferine yaklaştığımız isimler var. Galatasaray'a yakışır bir takımla Basketbol Süper Ligi ve EuroCup'ta renklerimizi temsil edeceğiz. Gelecek sezon yüksek ihtimalle Sinan Erdem Spor Salonu'nda devam edeceğiz."

YORUM YAZ