MENÜ

Galatasaray'da Diagne gollerine devam ediyor

Zaman zaman eleştirilen Diagne, son dönemdeki performansıyla büyülüyor. İlk 7 maçta suskun kalan Senegalli forvet, Gençlerbirliği maçında 27. saniyede sezonun en erken golünü attı, son 7 maçında ise 9 kez ağları sarstı.

Galatasaray'da Diagne gollerine devam ediyor

Sarı-Kırmızılılar'da sergilediği futbol ile bazı zamanlarda eleştiri oklarının hedefi olan Mbaye Diagne, sezon başında vasatı bile aşamamıştı. İlk 7 maçında skora katkı dahi yapamayan Senegalli golcü, son dönemde ise inanılmaz bir performans sergiliyor. Dün Gençlerbirliği karşısında sahaya ilk 11'de çıkan 29 yaşındaki forvet, 27. saniyede rakip fileleri havalandırarak, Süper Lig'de 2020-21 sezonunun en erken golüne imza attı. Başkent temsilcisi karşısında 6-0'lık galibiyetin mimarlarından olan Diagne, aynı zamanda son haftalarda attığı gollerle takımını sırtlayan isim oldu.

Haberin Devamı

Yarım dalya dedi!

Senegalli santrfor, son 7 haftada takımının attığı 21 golün 7'sini kaydetmeyi başardı. Ayrıca 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu, gol krallığında Hataylı Boupendza (10) ile Beşiktaşlı Larin'in (10) arkasında 3. sırada yer aldı. Diagne, 76'da yerini Sekidika'ya bıraktı. Öte yandan Senegalli, Süper Lig'de Kasımpaşa ve Galatasaray formaları ile 63. maçına çıkarken, 50 kez rakip fileleri sarstı.

YORUM YAZ