MENÜ

Galatasaray'da Belhanda'ya 'git' mesajı!

Gelen teklifleri, beklentisinin altında olduğu gerekçesiyle kabul etmeyen Belhanda, son üç resmi maçta tek bir dakika bile süre almadı. Sarı kırmızılılar, artık forma giyme şansı iyice azalan tecrübeli oyuncunun, kendisine şans verilmemesini bir mesaj olarak algılayıp teklifleri değerlendirmesini bekliyor.

Galatasaray'da Belhanda'ya 'git' mesajı!

Kadroda düşünülmeyen isimleri satarak, yeni transferler için kaynak yaratmaya çalışan G.Saray’da gözler Younes Belhanda’ya çevrildi.

Haberin Devamı

Bazı Arap kulüplerinin talip olduğu, ayrıca Nice ve Monaco’nun da kiralamak istediği ancak gelen teklifleri maaşı düşük ya da beklentisine yanıt vermediği gerekçesiyle gündemine almayan Faslı oyuncu, son kadro tercihleriyle, üstü kapalı olarak uyarıldı. Sarı kırmızılıların son üç resmi maçında 1 dakika bile süre alamayan Belhanda’nın bunu “Artık oynaman zor, teklifleri değerlendir” mesajı olarak algılaması bekleniyor.

TERİM DE GİDİŞİNE ONAY VERİYOR

Teknik direktör Fatih Terim, Emre Akbaba’nın sakatlıktan dönmesiyle forvet arkasında 1 numaralı tercihine bu ismi alırken, alternatif olarak Taylan’ı tercih ediyor. Tecrübeli teknik adam Belhanda’yı ise son üç resmi maçta kulübede tutsa da oynatmadı. Terim’in bu bölgede iki ismi istihdam etmeyi düşündüğü Belhanda’ya iletilirken, başarılı çalıştırıcının, teklif gelmesi halinde Faslı oyuncunun gidişine onay verdiği belirtildi. Belhanda, bu sezon forma giydiği 18 maçta toplam 4 gol 1 asiste imza attı. Öte yandan G.Saray’ın önce stoper, ardından ön libero mevkilerine takviye yapması bekleniyor.

Haberin Devamı

Kaynak: Sabah

YORUM YAZ