MENÜ

Galatasaray'a milli dönüş müjdesi

16 Eylül’de Kasımpaşa ile karşılaşacak Galatasaray’da milli takımlara giden oyuncular, geçmişin aksine takıma daha erken katılacak. Örneğin dönüşü hep sorun olan Fernando Muslera, Uruguay’la 7 Eylül’de tek maça çıkıp İstanbul’a dönecek.

Galatasaray'a milli dönüş müjdesi

Galatasaray’da milli takımlara giden oyuncuların dönüşü bu kez geçmişin aksine daha erken olacak. Özellikle Uruguay’ın kalesini koruyan Fernando Muslera’nın uzun yolculuklarından dolayı büyük sıkıntı çeken Sarı-Kırmızılılar, bu kez 16 Eylül’deki Kasımpaşa maçı öncesi rahat bir nefes alacak. Cim Bom’da toplam 7 oyuncu, milli görevlerini yerine getirecek. Serdar Aziz ve Emre Akbaba, Uluslar Ligi’nde 7 Eylül’deki Rusya ve 10 Eylül’deki İsveç maçları için Ay-Yıldızlılar’ın kadrosunda olacak. Fernando Muslera ise Uruguay’ın 7 Eylül’de Meksika ile ABD’de yapacağı maçın ardından İstanbul’un yolunu erken tutacak.

Haberin Devamı

Afrika’da 3 oyuncu...

Norveç’in kadrosunda yer alan Martin Linnes, Uluslar Ligi’nde 6 Eylül’de Kıbrıs Rum Kesimi ve 3 gün sonra Bulgaristan maçlarında oynayacak. Cim Bom’un 3 oyuncusu da 8 Eylül’de Afrika Uluslar Kupası’nda boy gösterecek. Sofiane Feghouli, Cezayir’in deplasmandaki Gambiya, Younes Belhanda, Fas’ın sahasında Malavi ve Henry Onyekuru da Nijerya’nın Seyşeller’in konuğu olacağı karşılaşmalarda oynadıktan sonra İstanbul’a dönecek.

YORUM YAZ