MENÜ

Wilfried Zaha'dan 'sitem' sorusuna çarpıcı yanıt! 'Kaç maç oynadım?'

Galatasaray'ın yıldızı Wilfried Zaha, bu sezonki performansı hakkında açıklamalarda bulundu. Fildişini futbolcu, İngiltere Premier Lig'deki döneminden örnek vererek bu sezon yaşadığı sakatlığın performansını olumsuz etkilediğini vurguladı.

Wilfried Zaha'dan 'sitem' sorusuna çarpıcı yanıt! 'Kaç maç oynadım?'

Galatasaray'ın kanat oyuncusu Wilfried Zaha, sarı-kırmızılı takımın Antalya kampında açıklamalarda bulundu. Bu sezon fazla süre alamadığına vurgu yapan yıldız oyuncu, zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Zaha ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi'nde hissettiği duyguları da tarif etti.

Haberin Devamı

'SAKATLIKTAN İYİ DÖNDÜM'

Wilfried Zaha, "Zaha'da genellikle bir sitem görüyoruz. Kendi performansı ile ilgili bir sitem mi var?" sorusu üzerine, "Şu ana kadar 47 maç oynadık. Ben kaç tane maç oynadım? Belki 14-15 maçta ilk 11'de başladım. Baktığınız zaman aslında sezon başında hazırlık kampı geçirmedim, sakattım. Uzun süre oynayamadım ama buna rağmen 14-15 maçta 9 gol attım. Dolayısıyla sakatlıktan iyi bir geri dönüş yaptığımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Wilfried Zahadan sitem sorusuna çarpıcı yanıt Kaç maç oynadım

PREMIER LİG ÖRNEĞİ VERDİ

Eski videolarının sosyal medyada paylaşıldığını ancak aynı performansı sergileyebilmesi için zamana ihtiyacı olduğunu söyleyen Zaha, "İngiltere Premier Lig'de 13 yıldan fazla orada oynadım. Buraya geldim 4 ay boyunca sakattım. Dolayısı ile her şey bir anda olmuyor. YouTube'da Premier Lig dönemlerinden videolarım yayınlanıyor. Ama onlar, 10 yıllık bir çalışmanın ürünüydü. Bir anda olmuyor. Burada sakatlığımdan dolayı şu anda yüzde 100'ünü veremem, bu bir süreç" dedi.

Haberin Devamı

ALİ KOÇ, DURSUN ÖZBEK VE...

ŞAMPİYONLAR LİGİ YORUMU

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez forma giyen Zaha, bunun sorulması üzerine, "Şampiyonlar Ligi inanılmaz bir deneyimdi. İlk kez oynadım. Takım olarak en iyisini yaptık. Avrupa'nın en iyi kulüplerine karşı oynadık" dedi. Şampiyonluk yarışına da değinen tecrübeli futbolcu, "Şu anda Türkiye'nin en iyi takımı olduğumuzu düşünüyorum. Bu oyunu devam ettirirsek şampiyonluk olacağımız düşünüyorum. Kamp, oyuncuları daha da yakınlaştırıyor" sözlerini sarf etti. Zaha ayrıca en yakın arkadaşlarının Ndombele, Ziyech, ve takımdan ayrılan Sacha Boey olduğunu açıkladı.

'TÜRKİYE HARİKA BİR ÜLKE'

Türkiye'de yaşamaya alışıp alışmadığının sorulması üzerine ise Zaha, "Dürüst olacağım. Antrenman programlarımızdan dolayı çok gezemedim ama Türkiye çok güzel bir ülke. Ailem ve oğlum burada harika vakit geçiriyor" yanıtını verdi. Fildişili yıldız ayrıca favori mevkisinin sol kanat olduğunu da gelen bir soru üzerine açıkladı.

Dries Mertens: 1 sene daha devam edeceğim
YORUM YAZ