MENÜ

UEFA, Tete'nin golünü aday gösterdi

Galatasaray ile Kopenhag arasında oynanan karşılaşmaya bir gol ve bir asistle damga vuran Tete mücadelenin ardından maçın adamı seçilmişti. Tete'nin golü haftanın golüne de aday gösterildi.

UEFA, Tete'nin golünü aday gösterdi

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, sahasında Kopenhag ile karşı karşıya geldi. Sarı - kırmızılılar 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada 86. dakikada Sacha Boey ve 88. dakikada Tete'nin attığı gollerle 2-2'lik eşitliği sağladı.

Haberin Devamı

Galatasaray kalan dakikalarda üçüncü golü bulamayınca sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı.

MAÇIN ADAMI TETE

UEFA, mücadelenin ardından 86. dakikada Sacha Boey'in attığı golde asist yapıp, 88. dakikada ise Wilfried Zaha'nın ortasında topu filelere gönderen Tete'yi maçın adamı seçti. Brezilyalı yıldız ödülünü maçın ardından aldı.

HAFTANIN GOLÜNE DE ADAY OLDU

Galatasaray'da Tete'nin attığı ikinci gol, UEFA tarafından Şampiyonlar Ligi grup maçlarının ilk haftasında haftanın golü olarak aday gösterildi.

Sol kanatta topla buluşan Zaha rakibinden sıyrılarak son çizgiye indi. Zaha'nın ceza sahası yayına doğru yaptığı ortada, 23 yaşındaki oyuncu ayak içiyle çok düzgün bir vuruş yaparak topu sağ direğin dibinden filelere gönderdi.

Haberin Devamı

Öte yandan Atletico Madrid karşısında takımının beraberlik golüne imza atan kaleci Provedel, Sevilla ile Lens arasında oynanan karşılaşmada harika bir frikik golüne imza atan Fulgini, Antwerp karşısında bir gole imza atan Barcelonalı Joao Felix de aday gösterildi.

TETE HAFTANIN 11'İNDE

Tete, Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasında ilk haftanın 11'inde yer aldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'inde şu isimler yer aldı:

Kaleci: Ivan Provedel (Lazio)
Defans: Achraf Hakimi (PSG), Strahinja Pavlovic (Salzburg), Aleksa Terzic (Salzburg)
Orta Saha: Galeno (Porto), Martin Odegaard (Arsenal), Tete (Galatasaray), Brais Mendez (Real Sociedad), Casemiro (Manchester United)
Forvet: Joao Felix (Barcelona), Roko Simic (Salzburg)

UEFA, Tetenin golünü aday gösterdi

YORUM YAZ