MENÜ

Son dakika transfer haberi! Galatasaray Gedson'da sona geldi

Aslan yeniden kiralamak için harekete geçtiği Gedson Fernandes transferinde sona geldi. Galatasaray ve Benfica her konuda anlaştı. Son olarak Portekiz ekibi, zorunlu satın alma opsiyonu maddesi koydurmak istese de bu sorunun da kısa süre içerisinde halledilmesi bekleniyor.

Son dakika transfer haberi! Galatasaray Gedson'da sona geldi

Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz sezonun devre arasında Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica'dan, Gedson Fernandes'i 500 bin Euro karşılığında kiralamıştı. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, geldiği ilk günlerde beklenen performansı gösteremese de son haftalarda oynadığı futbolla takıma büyük katkı sağlamıştı. Ancak Portekizli futbolcunun çabası, Galatasaray'a şampiyonluğu getirmeye yetmemişti. Cim Bom uzun bir süredir Gedson Fernandes'i yeniden kiralamak için girişimlerde bulunuyordu. Galatasaray ve Benfica arasında yapılan görüşmelerde artık sona gelindi.

Haberin Devamı

Problem çözüldükten sonra...

İki kulüp arasında anlaşma sağlandı. Ancak arada sadece ufak pürüzler kaldı. Portekiz ekibi 2 milyon Euro'luk kiralama bedelinin yanında, satın alma opsiyonunun zorunlu olmasını istiyor. Hâl böyle olunca yaşanan ufak pürüz, transfer sürecinin az bir süre olsa da uzamasına neden oldu. Bu problem çözüldükten sonra Gedson Fernandes, 1 sezon daha Sarı- Kırmızılı formayı giyecek.

YORUM YAZ