MENÜ

Son dakika! TFF'den Burak Elmas'a sert yanıt

Galatsaray ile TFF arasında yeni bir kriz belirdi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın mali genel kurulda sarfettiği sözlere yanıt verdi.

Son dakika! TFF'den Burak Elmas'a sert yanıt

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın sözlerine yanıt verdi.

Haberin Devamı

Federasyon'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Burak Elmas'ın, 2021 Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, üyelerin eleştirilerine yanıt verdiği konuşmasında, Federasyonumuzu ziyaretine ilişkin olarak açıklamaları olmuştur.

Sayın Elmas'ın Federasyonumuzla ilgili daha önce gündeme getirdiği iddiaları gibi, 'masaya yumruk vurma' ve bahsettiği diyaloglar da hayal ürünüdür.

TFF Başkanı'nın odasında, kurumlara yakışır şekilde ve son derece nezaket ölçülerinde geçen görüşmeyle ilgili, sürekli "Yer yerinden oynar" yaklaşımıyla hareket edilerek, Federasyonumuzun zan altında bırakılma ve yıpratılmaya çalışma çabalarını kabul etmemiz mümkün değildir.

Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunarız.

Haberin Devamı

Peki Burak Elmas ne demişti?

Galatasaray Kulübü'nün genel kurulunda konuşan Başkan Burak Elmas TFF'yle ilgili olarak, "Federasyonda hocama laf atılmasın diye masaya yumruk vurdum. Ama bu yolda yürümeye devam ettim. TFF'ye gittim. TFF'de hocama laf edilince masaya yumruk vurdum. Konuşursam yer yerinde oynar denince konuşmamamın sebebi, hocamın 2 maç daha az ceza almasını istememdi." sözlerini sarf etmişti.

YORUM YAZ