MENÜ

SON DAKİKA: Galatasaray'da sürpriz ayrılık! La Liga'ya transferi açıklanacak

Sarı-kırmızılı takımda Sacha Boey ve Angelino'nun ardından bir ayrılık daha yaşandı. Transferin kısa zaman içerisinde açıklanması bekleniyor. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Galatasaray'da sürpriz ayrılık! La Liga'ya transferi açıklanacak

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile büyük bir şampiyonluk yarışına giren Galatasaray, bir yandan da kadroda revizyonu sürdürüyor. Sarı-kırmızılı kulüp, yeni transferleri açıklamaya hazırlanırken bir yandan da ayrılıklar yaşanmaya devam ediyor. Aslan, bir yıldızı ile daha yollarını ayırmak üzere. Transferin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı

İŞTE YENİ TAKIMI!

SAĞ BEKE AURIER

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray, sağ bek için önemli adımlar attı. Fransız basınından Foot Mercato, sarı-kırmızılı kulübün Rennes'nin sağ beki Assignon ile anlaşıldığını iddia etmişti ama Galatasaray büyük bir ters köşe yaparak Serge Aurier ile anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar, İngiltere Premier Lig kulübü Nottingham Forest'ta forma giyen Aurier ile 6 aylık kiralık sözleşme üzerine anlaşıldı. Transferin resmîleşmesinin an meselesi olduğu bildirildi.

SON DAKİKA: Galatasarayda sürpriz ayrılık La Ligaya transferi açıklanacak

BAKAMBU İÇİN ANLAŞMA SAĞLANDI!

Öte yandan Galatasaray'da Sacha Boey ve Angelino'nun ardından Cedric Bakambu ile de yollar ayrılmak üzere. Sarı-kırmızılı kulüp, La Liga ekibi Real Betis ile oyuncunun transferi konusunda sözlü anlaşma sağlandı. Bakambu'nun bonservisi ile birlikte İspanyol kulübüne transferi yakın zamanda açıklanacak.

Haberin Devamı

SON DAKİKA: Galatasarayda sürpriz ayrılık La Ligaya transferi açıklanacak

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

2023 yılının yaz transfer döneminde Al-Nasr'dan transfer edilen Cedric Bakambu, sarı-kırmızılı takımda beklentileri karşılayamadı. İlk 11'de forma şansı bulmakta zorlanan 32 yaşındaki forvet, Galatasaray ile toplamda 16 maça çıktı. Cedric Bakambu, söz konusu 16 karşılaşmada iki gol atarken bir de asist yaptı.

5 MİLYON EURO BONSERVİS

DHA'nın haberine göre; Galatasaray'ın Kongolu forveti Cedric Bakambu için Real Betis ile anlaşma sağlandı. Sezon başında bedelsiz alınan Bakambu'nun 5 milyon Euro karşılığında transferinin gerçekleştiği belirtildi. Kongolu forvet Cedric Bakambu için Real Betis, Galatasaray'a bonuslar da ödeyecek.

FANATİK ÖZEL HABER - YAKUP ÇINAR

YORUM YAZ