MENÜ

Son dakika: Enes Ünal, Premier Lig'de! Resmen açıklandı

A Millî Takım'ın santrforu Enes Ünal, Getafe'den Premier Lig kulübü Bournemouth'a kiralandı. Getafe Kulüp Başkanı Angel Torres, Enes Ünal'ın satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar Bournemouth'a kiralık olarak gittiğini duyurdu.

Son dakika: Enes Ünal, Premier Lig'de! Resmen açıklandı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bournemouth, Getafe'den Enes Ünal'ı kiralık olarak kadrosuna kattı. Bu gelişme resmen açıklandı.

Haberin Devamı

Son dakika: Enes Ünal, Premier Ligde Resmen açıklandı

ENES ÜNAL, BOURNEMOUTH'TA!

Getafe Kulüp Başkanı Angel Torres, Enes Ünal'ın satın alma opsiyonuyla sezon sonuna dek Bournemouth'a kiralık olarak gittiğini duyurdu.

109 MAÇ, 36 GOL

Villarreal'den 2020 yılında 9 milyon euro bonservis ücreti karşılışında bir başka La Liga kulübü Getafe'ye transfer olan Enes Ünal, Getafe'de 109 maça çıktı. 26 yaşındaki santrfor, söz konusu 109 karşılaşmada 36 gol atıp 10 asist yaptı. Enes, Bournemouth'ta sezon sonuna kadar Dominic Solanke ile forma yarışına girecek.

Son dakika: Enes Ünal, Premier Ligde Resmen açıklandı

7 AY SAHALARDAN UZAK KALMIŞTI

A Millî Takım'ın santrforu, 2023 yılında yaşadığı sakatlığın ardından sahalardan 7 ay uzak kalmıştı. Geçtiğimiz haftalarda yeniden takıma gören Enes Ünal sakatlık süreciyle alakalı, "Başlangıçta koltuk değnekleriyle yürüyordum. Bunu fiziksel anlamda aşarken ilk insan olarak ardından sporcu olarak aşamalar kaydettim. Çok şükür kendimi tekrar futbolcu gibi hissediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Altay Bayındır, Old Trafford'da bir ilke imza attı
YORUM YAZ