MENÜ

Son dakika - Galatasaray'da Icardi'nin yeni numarası belli oldu

Galatasaray geçen sezon kiraladığı Mauro Icardi'nin bonservisini PSG'den aldı. Arjantinli yıldız görkemli bir şekilde İstanbul'da karşılandı. Golcü futbolcu geçen sezon 99 numaralı formayı giyiyordu ancak bu yıl farklı bir numarayı tercih etti.

Son dakika - Galatasaray'da Icardi'nin yeni numarası belli oldu

Mauro Icardi geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Galatasaray'da muhteşem bir sezona imza atmıştı. Şampiyonlukta büyük katsını olan Arjantinli futbolcu bu kez bonservisiyle Galatasaray'a geldi. Sarı-Kırmızılı takım Arabistan ve Avrupa'dan bir çok teklif almasına rağmen Icardi'yi bonservisiyle kadrosuna kattı. Icardi 3 sezon boyunca Sarı-Kırmızılı formayı giyecek. Geçen sezon 99 numaralı formayı giyen Icardi'nin bu sezonki tercihi farklı oldu.

Haberin Devamı

KAP'A BİLDİRİLDİ

Kulüpten yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero’nun transferi konusunda futbolcu ve kulübü SAS Paris Saint-Germain Football ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi...

İSTANBUL'A GELDİ

Galatasaray'ın her konuda anlaşmaya vardığı Mauro Icardi, ailesiyle birlikte İstanbul'a geldi. Arjantinli futbolcuyu taşıyan özel uçak, yaklaşık 18 saatlik uçuşun ardından Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı. Yüzlerce sarı-kırmızılı taraftar, yıldız ismi tezahüratlar ve meşaleler eşliğinde karşıladı. Icardi, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra sarı-kırmızılı kulüple 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

GALATASARAY'DAN DEV İMZA TÖRENİ!

GÖRKEMLİ KARŞILAMA!

Galatasaraylı taraftarlar, eşi Wanda Nara'nın hastalığı nedeniyle gecikmeli olarak İstanbul'a gelen Icardi'ye görkemli bir karşılama töreni hazırladı.

Haberin Devamı

"ÇOK GÜZEL BİR ÜLKEDEYİM"

Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Icardi, yeniden Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Arjantinli yıldız, "Çok güzel bir ülkedeyim. Burada olduğum için çok mutluyum. Türkiye'nin en büyük kulübüyle birlikte çalışıyoruz. En büyüğü olduğunu tekrar göstermemiz gerekiyor. Umarım bu sene de stadyumumuzda attığım gollerden sonra 'Aşkın Olayım' şarkısını bol bol dinleyeceğiz" dedi.

PSG DE AÇIKLADI

Öte yandan Paris Saint-Germain de, Icardi'nin geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Galatasaray'a kalıcı olarak transfer olduğunu açıkladı. Fransız ekibi, Icardi'ye kariyerinde başarı diledi.

ÜÇ YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Mauro Icardi ile sözleşme şartlarında anlaşan sarı-kırmızılılar, Arjantinli golcü ile üç yıllık mukavele imzalayacak. 10 milyon Euro yıllık ücret alacak olan Icardi'nin maaşının önemli bir bölümünün sponsorlar aracılığıyla ödeneceği öğrenildi.

Son dakika - Galatasarayda Icardinin yeni numarası belli oldu

26 MAÇTA 23 GOL ATTI

Geçen sezon PSG'den kiralık olarak Galatasaray'da oynayan Icardi, attığı goller ve yaptığı asistlerle şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu. Arjantinli yıldız, 24 Süper Lig maçında 22 gol atarken, 2 Türkiye Kupası mücadelesinde ise 1 kez fileleri havalandırdı. 30 yaşındaki futbolcu böylece sarı-kırmızılı formayla toplam 26 resmi maçta 23 gol attı. Icardi ayrıca, bu karşılaşmalarda 8 de asist yaparak skora katkıda bulundu.

Haberin Devamı

YENİ FORMA NUMARASI BELLİ OLDU

Geçen sezon Galatasaray'da 99 numaralı formayı giyen Mauro Icardi yeni sezonda 9 numaralı formayı terletecek. Icardi'nin 9 numaralı fotoğrafı bugün yapılan tanıtım çekimleri sonrası sosyal medyaya sızdı.

Son dakika - Galatasarayda Icardinin yeni numarası belli oldu

 

YORUM YAZ