MENÜ

SON DAKİKA: Galatasaray'a Eriksen'den kötü haber! İngilizler açıkladı

Galatasaray, İngiltere Premier Lig devi Manchester United'da forma giyen Christian Eriksen'i gündemine almıştı. Ancak sarı-kırmızılı kulübe İngiltere'den kötü haber geldi. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Galatasaray'a Eriksen'den kötü haber! İngilizler açıkladı

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, transferde bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyordu. Ara transfer döneminde şu ana kadar Carlos Vinicius ve Serge Aurier'i kadrosuna katan, kiralık gönderdiği Berkan Kutlu'yu da Genoa'dan geri çağıran sarı-kırmızılı kulüp, Manchester United'ın yıldızı Christian Eriksen'i gündemine almıştı.

Haberin Devamı

TEMAS KURULMUŞTU

İngiliz gazetelerinde yer alan haberlere göre Galatasaray, hem tecrübeli futbolcuyla hem de Manchester United ile temas sağlamıştı. Son pürüzler giderildiği takdirde transferin kiralık olarak gerçekleşmesi bekleniyordu. İki kulüp arasındaki tek pürüzün, kiralık kontrattaki satın alma opsiyonuyla ilgili olduğu belirtiliyordu. Ancak son gelen haberlere göre bu transfer suya düştü.

SON DAKİKA: Galatasaraya Eriksenden kötü haber İngilizler açıkladı

MANCHESTER UNITED'DA KALIYOR!

İngiltere'nin önde gelen medya kuruluşu Sky Sports'ta yer alan habere göre Christian Eriksen, Galatasaray'ın ilgisine rağmen Manchester United'da kalma kararı aldı. Bu nedenle sarı-kırmızılı kulübün Eriksen defteri kapandı. Danimarkalı yıldızın sezonu Kırmızı Şeytanlar'da tamamlayacağı bildirildi. Eriksen'in Manchester United ile sözleşmesi 2025'in yazında sona erecek.

 

YORUM YAZ