MENÜ

Son dakika Galatasaray haberi: Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao'ya tarihi ceza

Son dakika haberi... Giresunspor-Galatasaray mücadelesinde takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na önce kafa atıp, sonra yumruklayan Marcao'nun cezası belli oldu. PFDK, Brezilyalı stopere 8 maç men ve 21.000 TL para cezası verildiğini açıkladı.

Son dakika Galatasaray haberi: Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao'ya tarihi ceza

Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldıran ve kırmızı kartla oyun dışında kalan Brezilyalı stoper Marcao'nun cezası belli oldu. PFDK, Galatasaray'ın kadro dışı bıraktığı 25 yaşındaki oyuncuya 8 maç men ve 21.000 TL para cezası verdi.

Haberin Devamı

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''GALATASARAY A.Ş. sporcusu MARCOS DO NASCIMENTO TEIXEIRA'nın, 16.08.2021 tarihinde oynanan GZT GİRESUNSPOR-GALATASARAY A.Ş. Süper Lig müsabakasında, takım sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle 8 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 21.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.''

Ne olmuştu?

Haberin Devamı

Ligin ilk haftasında Giresunspor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'da skandal bir olay yaşanmıştı. Kerem Aktürkoğlu’nun kaçırdığı pozisyonun ardından yaşanan top kaybında Marcao, takım arkadaşına laf söylemişti. 22 yaşındaki yıldız ise 'Sus' işaretiyle karşılık verdi. Marcao da metrelerce koşarak takım arkadaşının yanına geldi, önce kafa attı, sonra yumruk salladı. Yaşanan olaya iki takımın oyuncuları müdahale etti. Hakem Erkan Özdamar, VAR uyarısıyla pozisyonu izledikten sonra 25 yaşındaki savunmacıyı 63. dakikada kırmızı kartla oyundan attı.

Son dakika Galatasaray haberi: Kerem Aktürkoğluna saldıran Marcaoya tarihi ceza

Fatih Terim, genç oyuncuyu kenara aldıktan sonra, “Ne oldu?” diye sordu. Kerem, “Hocam sadece ‘sus’ dedim. Başka bir şey demedim” diyerek olayı anlattı.

YORUM YAZ