MENÜ

Sneijder'e 2+1 yıllık sözleşme!

Wesley Sneijder'in menaceri Guido Albers, “Galatasaray bu yaz bize, 2+1 yıllık sözleşme önerdi. Ücret konuşmadık. Önümüzdeki haftalarda yönetimle bir araya gelip, durum değerlendirmesi yapacağız” dedi.

Sneijder'e 2+1 yıllık sözleşme!

Sarı-Kırmızılılar’ın en önemli yıldızlarından Wesley Sneijder’in sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin uzatılmaması, özellikle taraftarların büyük tepkisini çekiyor.

Yönetimin henüz bu konuda bir hamle yapmaması camiada rahatsızlık yaratırken, Sneijder’in menaceri Guido Albers, konuyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Albers, “Bize bu yaz, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2+1 yıllık bir sözleşme önerildi. Şu an için herhangi bir ücret önerilmedi. Önümüzdeki haftalarda yönetimle görüşüp teklifleri dinleyeceğiz. Ancak şu an Wesley için en önemli olan şey kulübün geleceği. Wesley yönetimle konuştu ve takımın Avrupa Kupaları için hırslı olduğunu görmek istediğini iletti. Kendisi gibi hırslı ve yarışmacı bir takım görmek istiyor” diye konuştu.

‘Gelecek planı önemli’

Önceliklerinin, yeni kontrat için gelecek teklifin ayrıntıları değil, Galatasaray’ın gelecek ile ilgili planları olduğunu belirten Albers, “Kimse bunu yanlış anlamasın ve ‘Wesley ayrılmak istiyor’ diye de yorumlamasın. O, bu şehri ve bu takımı çok seviyor ama doğru ve iddialı bir gelecek planı görmezse kontratı uzatmak istemeyecektir. Hiçbir takımla görüşmedim ve görüşmeyeceğim. Önceliğimiz her zaman Wesley’in burada, Galatasaray’da, mutlu olduğu yerde devam etmesi” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ