MENÜ

Serie A ekipleri transferde Galatasaray'a rakip oldu

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan tarihindeki 23. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray önemli başarı elde etti. Ligde gösterilen yüksek performansla tarafarını mutlu eden Galatasaray iyi bir sezonu geride bırakarak transfer çalışmalarına başladı.

Serie A ekipleri transferde Galatasaray'a rakip oldu

Yıldız oyuncu transferlerinden büyük katkı alarak mutlu sona ulaşan sarı kırmızılılar gelecek sezon için de önemli isimlere ağırlık vermeye başlarken bu sezon kadroda yer almış oyuncuları takımda tutabilmek için de girişimlere başladı.

Haberin Devamı

ICARDI İÇİN BÜYÜK ÇABA

Son olarak İsapnyol devi Atletico Madrid yıldız oyuncuyu renklerine bağlamak harekete geçti. Mauro Icardi'ye 9 numarayı vermek isteyen Atletico oyuncuyla gelişme halinde. Sarı-Kırmızılı yönetim bu temasların daha da ileri boyuta geçmemesi için bir an önce işi bitirmek istiyor.

TIELEMANS VE PULUSIC GELİŞMELERİ

Bu sezon Premier Lig'de küme düşen Leicester City geçmiş yıllarda yaşadığı başarılı sezonların ardından küme düşerek büyük şaşkınlık yaratmıştı. Chelsea de tarihinin en kötü sezonlarından birini geçirerek ligi 12. tamamlamıştı. Bu gelişmeler doğrultusunda Leicester City'den Tielemans ve Chelsea'den de Pulusic takımdan ayrılma kararları almışlardı.

Serie A ekipleri transferde Galatasaraya rakip oldu

GALATASARAY İLGİLENİYORDU SERIE A YOLUNDALAR

Haberin Devamı

Galatasaray dışında çok sayıda talibi olan Tielemans'ı, Liverpool ve Milan ısrarla istiyor. Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek ve şampiyonluk için mücadele etmek isteyen başarılı orta saha oyuncusu düşünmek üzere süre istedi.

Serie A ekipleri transferde Galatasaraya rakip oldu

Aynı zamanda Pulusic de İtalya yolunda. Relevo'dan Matteo Moretto, ABD'li oyuncunun Milan'ın ciddi olarak ilgilendiği oyunculardan biri olduğu belirtildi. Pulusic'in de bu teklife sıcak baktığı iddia edildi.

Mauro Icardi'nin Saint-Etienne'e Attığı Galibiyet Golü

Serie A ekipleri transferde Galatasaraya rakip oldu

YORUM YAZ