MENÜ

Galatasaray, Okan Buruk'un yeni sözleşmesini TFF'ye bildirdi

Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk'un sözleşmesinin uzatıldığını TFF'ye bildirdi. İşte detaylar...

Galatasaray, Okan Buruk'un yeni sözleşmesini TFF'ye bildirdi

Spor Toto Süper Lig'in 2022/2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk'un sözleşmesinin uzatıldığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.

Haberin Devamı

49 yaşındaki teknik adamın kontratında yer alan bir yıllık opsiyon devreye girdi ve sözleşmesi 5 Mayıs 2024 yılına kadar uzatıldı.

Galatasaray, Okan Burukun yeni sözleşmesini TFFye bildirdi

İŞTE YENİ MAAŞI

Milliyet'te yer alan habere göre; sözleşmesinde kulübe bağlı olarak bir senelik opsiyon maddesi bulunan Buruk için, henüz şampiyonluk garantilenmeden böyle bir karar alan Başkan Dursun Özbek ve ekibi, bu adımla başarılı teknik adama güvenini ortaya koydu.

Galatasaray Yönetimi, Okan Buruk’un yıllık 20 milyon lirayı bulan ücretine de bir güncelleme yaptı. Buna göre, Buruk’un alacağı ücretin 30 milyon lira olacağı belirtildi.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

SÖZLEŞME SÖZLERİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe ile oynanan derbinin ardından sözleşmesiyle ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: "Ben Galatasaray'da çalışmak için uzun zaman bekledim, bu sene bu bana nasip oldu. Amacım daha uzun yıllar burada çalışmak, Avrupa'da başarılar görmek. Zor ve uzun bir yarış. Benim isteğim devam etmek. Yönetimimizle görüştük, uzatma opsiyonum vardı ama onun da önemli yok. Sözleşmeye de gerek yok. Ben ve yönetim burada olmamı istiyor."

Haberin Devamı

Galatasaray, Okan Burukun yeni sözleşmesini TFFye bildirdi

'ÇOK GURURLUYUM'

Okan Buruk, şampiyonluğu tüm teknik direktörlere hediye etmek istediğini ifade ederek, "Türk teknik direktörleri görmezden geliyoruz, aklımız kimi getiririzde. Karşı değilim ama burada Türk teknik adamların haklarını da vermemiz gerekiyor. Geçen sene takımın yaşadığı başarısızlığın altından kalkabilmek kolay değildi.

Kadro olarak da değişim yaşandı. Genel olarak baktığımızda eleştiri olacak, kaybetsem de eleştireceklerdi. Buraya başarılı olarak geldim. Bu sene de şampiyonluk Galatasaray ile bana nasip oldu ve çok mutluyum. Galatasaray hocası olarak şampiyon olmak bambaşka bir şey. Bu sene çok özel bir seneydi, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı. Bir takım şampiyon olacaktı ve biz olduk. Bunun da gururunu yaşıyorum. İnşallah yakaladığımız başarıyı devam ettiririz" demişti.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasaray, Okan Burukun yeni sözleşmesini TFFye bildirdi

YORUM YAZ