MENÜ

RB Leipzig'den Galatasaray'a Angelino cevabı!

Galatasaray'ın sezon başında kiraladığı İspanyol sol bek oyuncusu Angelino, geride kalan süreçte Teknik Direktör Okan Buruk'un gözüne girmeyi başaramadı. Sarı - kırmızılılar yeni bir sol bek transfer etmek için görüşmeleri sürdürürken, Angelino için RB Leipazig'e yapılan başvurunun sonucu belli oldu. İşte detaylar...

RB Leipzig'den Galatasaray'a Angelino cevabı!

Sezon başında birçok yıldız ismi kadrosuna katan Galatasaray, geçen sezon yaşanan sol bek sorununu ise RB Leipzig'den kiralanan Angelino ile çözmek istedi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezonu Bundesliga ekibi Hoffenheim'da geçiren yıldız oyuncu sarı - kırmızılılara büyük umutlarla geldi, ancak beklenen performansı veremedi.

OPSİYONU GALATASARAY'I ZORLUYOR

Galatasaray, Angelino'yu satın alma opsiyonuyla kiralamıştı. İspanyol oyuncu, tüm kulvarlarda 20 maça çıkarsa, 6 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek. Son olarak Kopenhag karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkan 26 yaşındaki oyuncu toplamda 19 maça ulaştı. Angelino bir maça daha çıkması halinde opsiyonu devreye girecek.

RB Leipzigden Galatasaraya Angelino cevabı

Angelino'nun bonservisini almak istemeyen Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, yıldız oyuncuya devre arasına kadar şans vermemesi bekleniyor.

GALATASARAY'IN RB LEIPZIG'DEN TALEBİ

Haberin Devamı

Galatasaray, Angelino ile ligin ikinci yarısına devam etmek istemiyor. Bunun için de oyuncudan kendisine kulüp bulması istedin. Durum oyuncunun bonservisini elinde bulunduran RB Leipzig'e de bildirildi.

Ayrıca Alman ekibine Angelino'nun sözleşmesini yeniden gözden geçirme ve 20 maçlık opsiyonu kaldırma talebinde bulunuldu.

RB Leipzigden Galatasaraya Angelino cevabı

RB LEIPZIG CEVABINI VERDİ

Alman basınında yer alan haberlere göre; RB Leipzig, Galatasaray'ın sözleşmedeki opsiyon ile ilgili değişiklik talebini; 'Sözleşme sözleşmedir' diyerek reddetti.

Galatasaray'ın devre arasında yeni bir sol bek oyuncusu transfer ederek Angelino konusunda adımlar atması bekleniyor.

RB Leipzigden Galatasaraya Angelino cevabı

YORUM YAZ