MENÜ

"QTV ile ilişkim yok"

Galatasaray Kulübünde yarın gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olan Ünal Aysal, Riva ve QVT konusunda yaşanan polemiklere yanıt verdi.

"QTV ile ilişkim yok"

Aysal, yazılı yaptığı açıklamada, QVT adlı kuruluşla uzak yakın hiçbir ilişkisinin olmadığını belirterek, "Riva ve çevresinde ne bir arazim, ne de başka bir yatırımım bulunmamaktadır" ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

Kongreye kısa bir süre kala Galatasaray Kulübüne ait Riva arazisinin çevresindeki arsalarla ilişkili olarak şahsının doğrudan ya da dolaylı bir ilişkisi varmış zannını yaratacak haberler çıkmasını hayretle izlediğini vurgulayan Ünal Aysal, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "QVT adlı kuruluşla uzak yakın hiçbir ilişkim yoktur ve olmamıştır. Bu tür asılsız haberlerin özellikle kongreye birkaç gün kala başlatılmış olması ve kurucusu olduğum Les Ottomans adlı otel ile QVT kuruluşuna ait Ottoman Fund’ın isim benzerliğinden yararlanarak yaratılmak istenen kuşku ortamı son derece manidardır. Galatasaray kongresinin ’Çamur at, izi kalsın’ politikalarına alet edilmesine en sert tepkiyi üyelerimizin göstereceğinden eminim."

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ