MENÜ

(ÖZET) Galatasaray oynadı, Bayern kazandı! Bayern Münih - Galatasaray maç sonucu: 2-1

Şampiyonlar Ligi'nde Süper Lig lideri Galatasaray, Bundesliga devi Bayern Münih'e konuk oldu. Sarı-Kırmızılı temsilcimiz, ilk maçta iyi bir maç çıkarmasına rağmen istediği sonucu alamamıştı. Cimbom, Alman devi Bayern Münih karşısında iyi bir futbol oynamasına rağmen mücadeleden 2-1 yenilgiyle ayrıldı. Bayern Münih - Galatasaray maçına dair tüm detaylar fanatik.com.tr'de...

(ÖZET) Galatasaray oynadı, Bayern kazandı! Bayern Münih - Galatasaray maç sonucu: 2-1

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray, zorlu Bayern Münih deplasmanından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyordu. Old Trafford'da İngiliz devi Manchester United'ı deviren Aslan, Avrupa'da neler yapabileceğini herkese bir kez daha göstermişti. Cimbom, Almanya devine karşı yine etkili bir performans ortaya koydu ama şanssız bir mağlubiyet yaşadı.

Haberin Devamı

81 ve 86. dakikalarda sahneye çıkan Harry Kane, Bayern Münih'e galibiyeti getiren golleri atmayı başardı. Sarı-kırmızılı ekipte oyuna sonradan giren Bakambu 90+3'te farkı 1'e indirse de yeterli olmadı.

Münih'e 2-1 mağlup olması ve Kopenhag'ın da gol düellosu şeklinde geçen maçta Manchester United'ı devirmesi gruptaki ikincilik ihtimallerini karıştırdı. 12 puanlı Münih iki maç kala gruptan çıkmayı garantiledi. Kopenhag ile Galatasaray 4'er puanda. United ise 3 puanla son sırada. Aslan gruptaki son iki maçında United'ı evinde, Kopenhag'ı da Danimarka'da yenmesi durumunda diğer maçlara bakmaksızın bir üst tura yükselecek.

CANLI ANLATIM

1' Hakem düdüğünü çaldı ve maç başladı!

4' Bayern Münih'te Harry Kane vurdu, Muslera soluna doğru giden topu kornere gönderdi.

Haberin Devamı

(ÖZET) Galatasaray oynadı, Bayern kazandı Bayern Münih - Galatasaray maç sonucu: 2-1

GALATASARAY İYİ BAŞLADI

8' Galatasaray, güçlü rakibi Bayern Münih karşısında, bu dakikalarda gol arıyor. 

12' Bayern Münih, soldan Sane'yle geldi. Sacha Boey, Alman futbolcunun orta yapmasına izin vermedi ve top kornere çıktı.

13' Bayern Münih'te Sane, bir anda Muslera'yla karşı karşıya kaldı. Ancak, Uruguaylı kaleci topa nefis bir müdahale yaparak gole izin vermedi.

(ÖZET) Galatasaray oynadı, Bayern kazandı Bayern Münih - Galatasaray maç sonucu: 2-1

21' Galatasaray'da Hakim Ziyech, sağ kanatta topla buluştu. Kimmich'i geçmek isteyen yıldız futbolcu, Alman oyuncudan sıyrılamadı.

27' Bayern Münih'te Musiala, ceza sahasına yakın bir bölgeden topu kontrol edip döndü vurdu. Top, Muslera'nın sağından auta gitti.

30' Sane, bir anda Muslera'yla karşı karşıya kaldı. Ancak Uruguaylı kaleciden bir kez daha izin yok.

36' Bayern Münih, bu dakikalarda tehlikeli geliyor. Kane ve Sane'yle pozisyonlar bulan Alman ekibine Cimbom'un savunması engel oluyor. Davinson Sanchez ve Kaan Ayhan, tehlikeli pozisyonlarda kaleye duvar ördü.

GALATASARAY TEHLİKELİ GELDİ!

42' TEHLİKELİ ATAKALAR! Galatasaray hızlı atakta Ziyech'le çok tehlikeli geldi. Top, bir anda Icardi'nin önünde kaldı, ancak Arjantinli yıldız topu Noier'e nişanladı. Hemen ardından Kerem topu aldı, Ziyech'le buluşturdu. Cimbom, bir kez daha tehlikeli gelmesine rağmen golü bulamadık.

Haberin Devamı

Bayern Münih, Galatasaray mücadelesinde ilk yarı 0-0'lık sonuçla noktalandı. 

Bayern Münih - Galatasaray maçı (VİDEO)

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

45' Kane topu kaptı, bir anda Galatasaray kalesinde tehlike oluşurken savunmada Davinson Sanchez araya girdi ve tehlikenin büyümesine izin vermedi.

51' Kullanılan kornerde Bayern Münih'te Upamecano vuruşunu yaptı, ancak top kalenin üstünden auta gitti.

(ÖZET) Galatasaray oynadı, Bayern kazandı Bayern Münih - Galatasaray maç sonucu: 2-1

53' DİREKTEN DÖNDÜ! Bayern Münih, Galatasaray kalesine çok telikeli geldi. İngiliz forvetin vuruşunda top direkten dönüp oyun alanına geri döndü.

60' Galatasaray, soldan Barış Alper'in kaptığı topta tehlikeli gelecekken Alfonso Davis, faul yaparak durdu. Sarı kartı olan Davies için ikinci sarı kart beklentisi vardı ama hakem vermedi. 

62' GOL İPTAL! Galatasaray soldan etkili geldi, Icardi'nin indirdiği topu Torreira ağlara gönderdi. Ancak pozisyon, Icardi'nin ofsaytta olması sebebiyle gol değeri kazanmadı.

75' Bayern Münih, Galatasaray yarı sahasında top dolaştırdı. İçeriye doğru yapılan ortada top Muslera'da kaldı.

GALATASARAY OYNADI, BAYERN ATTI!

Haberin Devamı

80' GOL | Bayern Münih'te kullanılan serbest vuruş sonrası Kane kafa vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi. Bayern Münih, Galatasaray karşısında 1-0 öne geçti.

(ÖZET) Galatasaray oynadı, Bayern kazandı Bayern Münih - Galatasaray maç sonucu: 2-1

86' GOL | Bayern Münih'te soldan Tel ortaladı, ilk golü atan Kane ceza sahası içinde topla buluştu ve skoru 2*0 yaptı.

90+3 GOOOOOOL! Galatasaray'da Bakambu, hızlı atakta bir anda Noier'le karşı karşıya kaldı ve topu ağlarla buluşturdu. Skor şimdi 2-1 oldu. 

MAÇ BİTTİ

Galatasaray, Bayern Münih deplasmanından 2-1 mağlubiyetle ayrıldı.

 

(ÖZET) Galatasaray oynadı, Bayern kazandı Bayern Münih - Galatasaray maç sonucu: 2-1

YORUM YAZ