MENÜ

Bayern Münih - Galatasaray maçı (VİDEO)

Bayern Münih - Galatasaray maçı... Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, Bayern Münih deplasmanına konuk oldu. İlk yarısı golsüz geçilen karşılaşmada kazanan 2-1'lik skorla Bayern Münih oldu. Alman devine galibiyeti getiren golleri 80' ve 86'da Harry Kane attı. Galatasaray'ın tek golü ise 90+3'de Bakambu'dan geldi. Alınan bu sonuçla Bayern Münih, grupta puanını 12'ye yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Galatasaray ise dördüncü maçın sonunda 4 puanda kaldı. İşte Bayern Münih - Galatasaray maçından fotoğraflar...

Bayern Münih - Galatasaray maçı... Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, Bayern Münih deplasmanına konuk oldu. İlk yarısı golsüz geçilen karşılaşmada kazanan 2-1'lik skorla Bayern Münih oldu.

Haberin Devamı

Alman devine galibiyeti getiren golleri 80' ve 86'da Harry Kane attı. Galatasaray'ın tek golü ise 90+3'de Bakambu'dan geldi.

Alınan bu sonuçla Bayern Münih, grupta puanını 12'ye yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Galatasaray ise dördüncü maçın sonunda 4 puanda kaldı.

İşte Bayern Münih - Galatasaray maçından fotoğraflar...

YORUM YAZ