Nicolo Zaniolo'dan çarpıcı itiraf! 'Özlüyorum ama...'

2023-24 sezonunu İngiltere Premier Lig'de Aston Villa'da kiralık olarak tamamlayan Nicolo Zaniolo'nun geleceği merak ediliyor. Sakatlığından dolayı EURO 2024'te İtalya Millî Takımı'nın formasını giyemeyecek olan yıldız futbolcu, transfer konusuyla ilgili çarpıcı sözler söyledi. İşte detaylar...

Geçtiğimiz yaz Galatasaray'dan İngiltere Premier Lig kulübü  Aston Villa'ya kiralık olarak imza atan İtalyan kanat oyuncusu Nicolo Zaniolo, geleceğine dair önemli demeçler verdi. İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport'a konuşan 24 yaşındaki futbolcu, gerek geleceği hakkında gerekse EURO 2024 ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

FUTBOL DÜNYASI ŞOKTA!

'NE PAHASINA OLURSA OLSUN...'

Hatırlanacağı üzere Nicolo Zaniolo, sezonun son bölümünde sakatlık yaşadı ve 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı kaçırdı. Bu yüzden üzgün olduğunu ifade eden yıldız futbolcu, "EURO 2024'te olacağıma inanmıştım. Ne pahasına olursa olsun orada olmak istiyordum. Dünya Kupası'nda yer alabilmek için çok çalışacağım. Hedefim bu olacak" ifadelerini kullandı.

Nicolo Zaniolodan çarpıcı itiraf Özlüyorum ama...

'İTALYA'YI ÖZLÜYORUM AMA...'

İtalya'ya geri dönme ihtimali de sorulan Zaniolo, "Kaç takımın beni istediğini bilmiyorum. Fiorentina'nın ilgisi olduğuna dair haberler okudum ve bu beni mutlu etti ancak gelecekte nerede olacağımı söylemek için henüz erken... İtalya'yı özlüyorum ama bugün her şey mümkün" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

FONSECA YORUMU

Zaniolo ayrıca Stefano Piaoli'nin ayrılmasının ardından AC Milan'ın başına geçmesi beklenen Paulo Fonseca hakkında da görüş bildirerek, "Fonseca harika biri. Ofansif futbolu seviyor. Bazı şeyleri belli etmeye çalışmıyor, direkt olarak söylüyor. Antrenmanlarda çok detaycıdır. Roma ile UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale çıktığını unutmamak gerekiyor" diye konuştu.

AC MİLAN'A GİDECEK Mİ?

Zaniolo, AC Milan'a transfer olma ihtimali hakkında ise, "Bazı görüşmeler ve temaslar vardı ama sonrasında bir şey çıkmadı." diye konuştu. Kiralık olarak katıldığı Aston Villa'nın forması ile toplamda 39 maça çıkan İtalyan futbolcu, 3 kez gol sevinci yaşadı. Zaniolo, yarım sezon geçirdiği Galatasaray'da ise 12 maçta 5 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti.

YORUM YAZ