MENÜ

Napoli'nin Kim Min-Jae planı: Alternatifini Galatasaray'da buldular

2022 yılında Fenerbahçe'den 18 milyon Euro bedelle transfer olduğu Napoli'de muhteşem bir performans sergileyen Kim Min-Jae, transferin gözde isimleri arasında yer alıyor. İtalyan ekibi Güney Koreli oyuncunun ayrılması durumunda Galatasaraylı isme yönelecek.

Napoli'nin Kim Min-Jae planı: Alternatifini Galatasaray'da buldular

Kariyerine İtalya Serie A şampiyonu Napoli'de devam eden Kim Min-Jae, gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çekiyor. İtalyan ekibi takımın en önemli isimleri arasında gösterilen Güney Koreli savunmacının ayrılması durumunda alternatifini Serie A'da buldu.

Haberin Devamı

Bu sezon İtalyan ekibinin formasıyla 33 maçta görev yapan Kim Min-Jae, iki kez gol atarken iki kez de asist yapma başarısı gösterdi.

İNGİLİZLER DEVREDE

Kim Min-Jae'nin 1 Temmuz - 15 Temmuz tarihleri arasında yurt dışı takımları için geçerli 48 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli bulunuyor. Transferin bu rakamla gerçekleşmesi bekleniyor. Güney Koreli stoper, Napoli'ye 18.05 milyon Euro'luk çıkış maddesiyle imza atmıştı.

İtalyan ekibi, Kim Min-Jae'nin sözleşmesindeki özel maddeyi kaldırmak istese de 26 yaşındaki futbolcu buna yanaşmıyor.

Napolinin Kim Min-Jae planı: Alternatifini Galatasarayda buldular

MANCHESTER'DAN KIM'E FORVET MAAŞI

Erik ten Hag yönetimindeki Manchester United, Napoli'de oynayan Kim Min Jae'yi kadrosuna katmak için harekete geçti. İtalyan basınından Foot Mercato'da yer alan habere göre; İngiliz ekibi, Güney Koreli stoperin menajeriyle geçtiğimiz hafta bir görüşme gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Premier Lig'de oynamaya sıcak bakan Kim Min Jae'ye oldukça yüksek bir transfer teklifi sunulduğu ve önerilen maaşın bir forvet düzeyinde olduğu vurgulandı. Manchester United'ın bu transferde ısrarcı olduğu aktarıldı.

Napolinin Kim Min-Jae planı: Alternatifini Galatasarayda buldular

KIM'İN ALTERNATİFİNİ GALATASARAY'DA BULDULAR

İtalya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden La Gazetta dello Sport'ta yer alan habere göre, Napoli, Güney Koreli savunmacının ayrılması halinde yerine transfer edilecek isimleri belirledi.

Kim Min-Jae'nin transfer olması halinde Ajax'tan Justin Timber ve Galatasaray'dan Victor Nelsson için girişimler başlayacak ve iki yıldız savunmacıdan biri transfer edilecek.

Napolinin Kim Min-Jae planı: Alternatifini Galatasarayda buldular

Listede Atalatan'dan Giorgio Scalvini'nin isminin de yer aldığı iddia edildi.

Danimarkalı savunmacı 2021 yılında 7 milyon Euro'ya Galatasaray'a transfer olmuştu. Bu sezon tüm kulvarlarda 32 maça çıkan 24 yaşındaki oyuncu bir gol ve bir asistlik performans sergiledi.

YORUM YAZ