MENÜ

Mauro Icardi, Galatasaray için geliyor... Wanda Nara'dan İstanbul paylaşımı!

Galatasaray taraftarına Mauro Icardi'nen müjdeli haber geldi. Geçen sezona damga vuran ve bu sezon PSG'den bonservisi alınan Arjantinli golcünün gelişi eşi ve menajeri Wanda Nara'nın sağlık sorunları nedeniyle ertelenmişti. Gelen son dakika bilgisine göre Mauro Icardi'nin geliş tarihi netleşti. Sarı-Kırmızılı taraftarlar golcü futbolcu için tarihi bir karşılama töreni hazırlıyor... Wanda Nara da Instagram üzerinden bir İstanbul paylaşımı gerçekleştirdi.

Mauro Icardi, Galatasaray için geliyor... Wanda Nara'dan İstanbul paylaşımı!

Galatasaray'da geçen sezon şampiyonluğa büyük katkı sağlayan Mauro Icardi'nin geliş tarihi büyük merak konusuydu. 3 yıllık sözleşme imzalanan Arjantinli futbolcunun hafta sonu İstanbul'a gelmesi bekleniyordu ancak geliş tarihinde değişiklik oldu.

Haberin Devamı

10 MİLYON EURO KAZANACAK

Galatasaray'la 3 yıllık sözleşme imzalayan Mauro Icardi için PSG'ye 4 yıllık taksitler halinde 10 milyon Euro bonservis ödenecek. Ayrıca yıldız futbolcunun da bonuslarla birlikte senelik kazancının 10 milyon Euro olması bekleniyor. Icardi'nin maaşının büyük bölümünü Galatasaray'ın sponsorlarının karşılayacağı belirtiliyor.

22 GOL ATMIŞTI

İcardi, geçen sezon 24 karşılaşmada ağlara 22 gol yolladı. Galatasaray'ın şampiyonluğunda başrol oynayan Arjantinli yıldız, alınan 21 puana direkt katkı sağlamış ve taraftarın sevgilisi haline gelmişti.

12 BİN ADET ÖZEL TİŞÖRT

9 numaralı formayı Arjantinli yıldıza ayıran yönetim, GS Store mağazalarında satılacak 12 bin adet özel İcardi tişörtleri bastırdı. Icardi transferinin KAP'a bildirilmesinin ardından bu tişörtler mağazalarda ve online olarak satışa sunulacak.

Haberin Devamı

YARIN GELİYOR

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin İstanbul'a geliş saati erkene alındı. Kulüp kaynaklarından alınan bilgiye göre; Pazar günü gelmesi beklenen Icardi yarın akşam saatlerinde özel uçakla İstanbul'a gelecek.

WANDA NARA'DAN PAYLAŞIM

Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, Instagram üzerinden kendine yöneltilen sorulara cevap verirken bir sonraki durağın neresi olduğuna ilişkin soruya, 'İstanbul' yanıtını verdi. 

Mauro Icardi, Galatasaray için geliyor... Wanda Naradan İstanbul paylaşımı

Mauro Icardi, Galatasaray için geliyor... Wanda Naradan İstanbul paylaşımı

YORUM YAZ