MENÜ

Manuel Neuer'den Icardi sözleri: Attığı penaltıyı gördük

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında yarın deplasmanda Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka öncesi Alman ekibinin Teknik Direktörü Thomas Tuchel ve file bekçisi Manuel Neuer açıklamalarda bulundu.

Manuel Neuer'den Icardi sözleri: Attığı penaltıyı gördük

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Galatasaray, yarın Allianz Arena’da Bayern Münih ile kozlarını paylaşacak. Oynanacak müsabaka öncesi Alman temsilcisinin teknik patronu Thomas Tuchel ve kalecisi Manuel Neuer açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Aylar sonra takıma geri döndüğü için mutlu olduğunu ifade eden Neuer, "Tekrar oynayabildiğim için mutluyum ve bu kadar iyi çalıştığı için mutluyum. Yarın Şampiyonlar Ligi'nde de harika bir oyunla tekrar oynayacağım için çok mutluyum, Galatasaray'a karşı da evimizde olacağız." ifadelerini kullandı.

Borussia Dortmund karşısında uzun süre sonra etkileyici bir oyun oynadıklarını belirten Neuer, "Cumartesi günü uzun süre sonra çok iyi bir oyun oynadık. Öncekinden daha iyi oynadık ve kendimizi göstermek için fırsat bulduk." şeklinde konuştu.

'ÇOK CESUR BİR OYUNCU'

"Icardi için özel olarak çalıştın mı?" sorusuna Neuer, "Tabii ki Mauro Icardi çok iyi bir oyuncu. Çok farklı bir kalitesi var. çok duygusal bir oyuncu. Ulreich'e karşı attığı penaltıyı gördük, çok cesur bir oyuncu. Kale önünde çok güçlü olduğunu görüyoruz, defansımız da bunu biliyor." dedi.

Haberin Devamı

Manuel Neuerden Icardi sözleri: Attığı penaltıyı gördük

Dayot Upamecano ve Leon Goretzka'nın yarın forma giyebileceğini dile getirerek sözlerine başlayan Tuchel, "Umarım Upamecano ve Goretzka ilk 11'de yer alacak. Her ikisinden de gelen ilk tepkiler çok olumluydu. Her ikisiyle de planımıza sadık kaldık. Son antrenmana bağlı olarak her ikisinin de oynayabileceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Thomas Tuchel ayrıca Budesliga'da oynanan Darmstadt maçında kırmızı kart görerek Borussia Dortmund deplasmanında takımını yalnız bırakan Kimmich'in de yarın sarı-kırmızılılara karşı oynayacağını belirtti.

Manuel Neuerden Icardi sözleri: Attığı penaltıyı gördük

"GALATASARAY İLK MAÇTA ÇOK GÜÇLÜYDÜ"

İstanbul'da oynanan ilk maçta Galatasaray'ın iyi bir oyun ortaya koyduğunu aktaran tecrübeli teknik adam, "İlk maçta onlardan ders çıkarmak için yeterince sorun yaşadık. Galatasaray çok güçlüydü. Çok yoğun ve çok cesur oynuyorlar. Çok güçlü, çok olağanüstü yoğun bir takım bekliyorum. Topa sahip olmalıyız" diye konuştu.

"NEUER LİDERLİK EDİYOR"

Uzun süre sonra formasına kavuşan 37 yaşındaki file bekçisi Neuer hakkında ise Tuchel, "Oynama şekli ne kadar takdir edilse azdır. Hala son derece rahat ve bunu bir ödül olarak görebiliyor. Böyle devam ederse kesinlikle en üst seviyesine tekrar ulaşacaktır. Bize istikrar ve sakinlik veriyor, tavırlarıyla liderlik ediyor ve etrafındaki oyuncuları daha iyi hale getiriyor. Bu seviyede bunun bu kadar çabuk gerçekleşmesi onun kalitesi için çok şey ifade ediyor" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"SON ZAMANLARDA LİGDE GÖSTERDİĞİMİZ PERFORMANSI GÖSTERMELİYİZ"

Gruptan çıkmak istediklerini vurgulayan Thomas Tuchel, "Elbette bu bizim dileğimiz. Grup aşaması her zaman çok zordur. Bize çok büyük bir özgüven verir. Yarın yine zor bir adım olacak. Limitlerimize geri dönmeli ve son zamanlarda ligde gösterdiğimiz performansı göstermeliyiz" cümlelerine yer verdi.

Manuel Neuerden Icardi sözleri: Attığı penaltıyı gördük

YORUM YAZ