MENÜ

La Liga ekibi Galatasaray'ın yıldızından vazgeçmiyor! Transfer için bir kez daha kapıyı çaldılar

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Galatasaray'a transfer olan yıldız oyuncuya La Liga ekibi talip oldu. Sarı-Kırmızılı ekip, oyuncusunu bırakmak istemese de İspanyol takımı yıldız oyuncuya kafasını taktı ve teklifini yükseltti. İşte tüm detaylar...

La Liga ekibi Galatasaray'ın yıldızından vazgeçmiyor! Transfer için bir kez daha kapıyı çaldılar

Galatasaray'a transfer olan yıldız oyuncuya La Liga ekibi talip oldu. Sarı-Kırmızılı ekip, oyuncusunu bırakmak istemese de İspanyol takımı yıldız oyuncuya kafasını taktı ve teklifini yükseltti. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

LA LİGA'DAN TALİP VAR!

İspanya La Liga'da yedinci sırada yer alan Real Betis, devre arası transfer döneminde takıma bir golcü transferi yapmak istiyor. Yeşil-beyazlılar, daha önce Villarreal'de de forma giymiş olan Cedric Bakambu ile ilgileniyor. 

Galatasaray ile pazarlıklar başladı. Kongolu oyuncunun Sarı - Kırmızılılar ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

La Liga ekibi Galatasarayın yıldızından vazgeçmiyor Transfer için bir kez daha kapıyı çaldılar

RESMİ TEKLİF YAPMIŞTI! 

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın özel haberine göre; Galatasaray Real Betis'in Bakambu için yaptığı teklifi kabul etmedi. Betis kiralık satın alma opsiyonuyla Bakambu'yu kadrosuna katmak için resmi teklif yapmıştı.

Pellegrini'nin Bakambu transferini istediği ve bu kez İspanyolların bonservis bedeli karşılığında transferi bitirmek için Galatasaray'ın kapısını çalacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

BETİS'TEN BİR TEKLİF DAHA!

Galatasaray Real Betis’in bonuslarla birlikte Bakambu’ya yaptığı 3.5 milyon Euro’luk teklifinde kabul etmedi. Görüşmeler durma aşamasına geldi. Galatasaray, yıldız oyuncusu için 5 milyon euro talep ediyor.

 

YORUM YAZ