MENÜ

Kenan Yıldız mı Çalhanoğlu mu? Fatih Terim açıkladı!

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Juventus ile Inter arasında oynanacak İtalya Derbisi öncesinde Kenan Yıldız ve Hakan Çalhanoğlu hakkında konuştu. Terim, Kenan'ın oyun stilini Manchester City'nin yıldızına benzetti. İşte detaylar...

Kenan Yıldız mı Çalhanoğlu mu? Fatih Terim açıkladı!

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport'a röportaj verdi. Tecrübeli teknik direktör, Juventus ve A Millî Takım'ın genç yeteneği Kenan Yıldız hakkında yorumlarda bulundu. Terim ayrıca Kenan'ın oyun stilini Premier Lig'de oynayan Manchester City'nin yıldızına benzetti.

Haberin Devamı

KEREM İLE KRİTİK GÖRÜŞME

"ŞAŞIRMAKTAN ÖTE MUTLUYUM"

İtalya Serie A'nın 23. haftasında pazar gecesi Inter ile Juventus arasında oynanacak İtalya Derbisi öncesinde konuşan Terim, ilk olarak Kenan Yıldız hakkında görüş bildirdi. 18 yaşındaki genç yetenek hakkındaki düşünceleri sorulan Terim, "Açıkçası şaşkınım. Şaşırmaktan öte mutluyum. Türkiye'deki herkes de öyle. Bir yıldızın doğması umuluyor, Kenan şimdiden A Millî Takım'da gol attı. Büyük yetenek. Bu bu gidişle gelecek, onun olacak" dedi.

Kenan Yıldız mı Çalhanoğlu mu Fatih Terim açıkladı

"GREALISH'E BENZİYOR"

Kenan'ı övmeye devam eden Terim, "Çok iyi bir tekniğe sahip. Topla çok iyi ve driplingde rakiplerine karşı her zaman tehlikeli oluyor. Kenan zaten iyi bir fiziksel yapıya sahip ve hızlı. Çocuk gibi görünmüyor. Ancak henüz 18 yaşında ve bu nedenle her açıdan gelişmek için çok çalışması gerekecek. Juventus'ta olması bir avantaj. Juventus sadece bir takım değil, aynı zamanda bir okul. Allegri de dünya çapında bir antrenör" ifadelerini kullandı. Tecrübeli hoca, Kenan'ın stilini tanımlarken ise, "Kenan Yıldız'a benzeyen bir oyuncu söylemem gerekirse Jack Grealish derim" dedi.

Haberin Devamı

Kenan Yıldız mı Çalhanoğlu mu Fatih Terim açıkladı

"HAKAN HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE GİDİYOR"

Hakan Çalhanoğlu'nun son dönemdeki performansını da değerlendiren Terim, "Şöyle söyleyebilirim. Zeki, takımı yönetiyor, asist yapıyor ve gol atıyor. Hakan, Avrupa'nın en iyi orta sahalarından biri. Her geçen gün daha da iyiye gidiyor" sözlerini sarf etti. İtalya derbisinde pazar gecesi iki Türk futbolcu Kenan Yıldız ve Hakan Çalhanoğlu karşı karşıya gelecek.

İZLE | Juventus'ta Kenan Yıldız ilk kez 11'deydi, tarihi bir gole imza attı | Kenan Yıldız'dan müthiş gol
YORUM YAZ