MENÜ

"Kriz geçirdik"

Başkan Adnan Polat, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “5-0 kazanmamız gereken maçı son dakikalarda krizgeçirerek bitirdik” dedi.

"Kriz geçirdik"

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada çarpıcı ifadeler kullandı. Manisaspor’a karşı hırslı ve mücadeleci bir futbol ortaya koyduklarını belirten Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, “Birçok gol pozisyonu yakaladık, ama bunları değerlendiremedik. 5-0 kazanmamız gereken maçı son dakikalarda kriz geçirerek bitirdik” dedi. Takımın deplasman maçlarında yaşadığı sıkıntıyı da değerlendiren Başkan, “Tablo bu durumu doğruluyor, ancak bunda sakatlıkların da etkisi vardı. Teknik ekibimiz mevcut sıkıntıları çözmek için elinden geleni yapıyor. şansımız devam ediyor, Galatasaray yarışın içinde olduğu sürece kimse kendini şampiyon ilan etmesin” ifadesini kullandı. Bu arada maçtan yaklaşık 1 saat önce sahaya inen Adnan Polat’a, taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundu. Tribünler, “Büyük başkan” diye tezahürat yaparken, Polat ile Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı birlikte yürüyerek, taraftarı selamladı.

Haberin Devamı

Futbol şehrine tam not
Manisa 19 Mayıs Stadı’nı dolduran 17 bin 380 taraftarın oluşturduğu atmosfer de futbol otoritelerinden tam not aldı. Maç öncesi 10 TL’ye satılan biletlerin, karaborsada 50 TL’ye alıcı bulduğu da gelen haberler arasında.

YORUM YAZ