MENÜ

Kerem Demirbay'dan FANATİK'e özel transfer sözleri: 'Burada olmaktan mutluyum'

Sezon başında Galatasaray kadrosuna dahil olan Kerem Demirbay özellikle son dönemde başarılı performansı ile adından sıkça söz ettiriyor. Tecrübeli futbolcu hakkında çıkan transfer söylentilerine de FANATİK aracılığıyla yanıt verdi. İşte ayrıntılar...

Kerem Demirbay'dan FANATİK'e özel transfer sözleri: 'Burada olmaktan mutluyum'

Süper Lig'de bu sezon Fenerbahçe'yle amansız bir zirve yarışında bulunan Galatasaray'da ara transfer dönemi oldukça hızlı geçiyor. Sacha Boey'un Bayern'e imzasının ardından ligin 2. yarısında kadrosunu güçlendirmek isteyen Sarı Kırmızılı ekip kadrosunu güçlendirmek için sıkı bir çalışma içinde.

Haberin Devamı

TRANSFER GÜNDEMİ HAREKETLİ

Galatasaray yönetimi gelecek isimlerle görüşmelerini sürdürürken bir yandan da yıldız isimlere transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Sacha Boey'un transferinin ardından bu sezon Sarı Kırmızılı ekibin en iyileri arasında yer alan Abdülkerim Bardakcı ve sezon başında kadroya katılan Kerem Demirbay için de Avrupa ekipleri hazırda bekliyor.

Kerem Demirbaydan FANATİKe özel transfer sözleri: Burada olmaktan mutluyum

YÜKSELEN GRAFİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Özellikle son maçlarda yükselen grafiği ile dikkat çeken Kerem Demirbay, Okan Buruk'un vazgeçilmezleri arasına girmeyi de başardı. 30 yaşındaki orta sahanın bu performansı diğer kulüplerin de ilgisini çekti.

TRANSFER YANITI

Bu söylentilere tecrübeli futbolcu FANATİK aracılığıyla yanıt verdi. Fanatik.com.tr'den Emre Günayı'na konuşan Kerem Demirbay, "Ben buralıyım, burada olmaktan mutluyum. Transfer konusunda konuşmak istemiyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Emre Günayı | FANATİK ÖZEL 

Kerem Demirbaydan FANATİKe özel transfer sözleri: Burada olmaktan mutluyum

YORUM YAZ