MENÜ

Beşiktaş'ta Sivasspor maçı öncesi Semih Kılıçsoy şoku!

Beşiktaş'ın Sivasspor karşılaşması kafilesinde toplam 10 eksik bulunuyor. Mücadele öncesinde Semih Kılıçsoy ve Onur Bulut'tan da kötü haber geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Sivasspor maçı öncesi Semih Kılıçsoy şoku!

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında yarın Sivasspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Pendikspor'a 4-0 kaybettikten sonra evinde Adana Demirspor ile golsüz berabere kalarak son iki haftada beş puan kaybeden siyah-beyazlılar, zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılıp taraftarına moral vermek istiyor.

Haberin Devamı

SEMİH KILIÇSOY VE ONUR BULUT AÇIKLAMASI

Beşiktaş, Sivasspor ile deplasmanda oynanacak kritik mücadelenin kamp kadrosunu açıkladı. Öte yandan Beşiktaş, Semih Kılıçsoy ile Onur Bulut'un sakatlıklarını da duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Adana Demirspor maçında sağ ayak bileği iç yan bağında kısmi yaralanması olan Semih Kılıçsoy ile Osteitis pubis şikayeti sebebiyle ağrıları artan Onur Bulut, EMS Yapı Sivasspor maçı kadrosuna dahil edilmediler." ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaşta Sivasspor maçı öncesi Semih Kılıçsoy şoku

TOPLAM 10 EKSİK

Siyah-beyazlılarda Sivasspor maçı öncesi böylelikle toplam eksik sayısı 10'a yükseldi. Kara Kartal'da kadro dışı kalan ve Afrika Uluslar Kupası'nda olan Vincent Aboubakar ile yine aynı turnuvada bulunan Masuaku, kadroda yer almıyor. Ayrıca sarı kart cezalısı olan Mert Günok ve Tayfur Bingöl de Sivasspor karşılaşmasında sahada olmayacak. Öte yandan sakatlıkları bulunan Emrecan Uzunhan, Umut Meraş, Hadziahmetovic, Chamberlain, Semih Kılıçsoy ve Onur Bulut da listeye eklenmiş durumda.

YORUM YAZ