MENÜ

Kerem Aktürkoğlu'nun yeni takımını duyurdular! Gitmek istediğini açıklamıştı

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı olarak yoluna devam eden Galatasaray, milli ara öncesi Kasımpaşa'yı mağlup etmiş ve 81 puana ulaşmıştı. Milli aranın ardından lige geri dönecek olan sarı-kırmızılılar, Hatayspor'u sahasında ağırlayacak. Bu sırada Galatasaray'da sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. İtalyan basını, takımın yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu'nun veda edeceğini ve yeni takımına imza atacağını duyurdu.

Kerem Aktürkoğlu'nun yeni takımını duyurdular! Gitmek istediğini açıklamıştı

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, milli ara öncesinde Kasımpaşa'ya konuk olmuş ve 4-3 galip ayrılmıştı. Bu sonuçla birlikte ligde puanını 81 yapan sarı-kırmızılı ekip, milli ara dönüşünde sahasında Hatayspor'u ağırlayacak. Ligin ilk yarısında rakibine beklenmedik bir skorla mağlup olan Aslan, rövanşı almak ve zirvedeki yerini korumanın peşinde. Öte yandan gelecek sezonun transfer çalışmalarına da ağırlık veren Galatasaray'da sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı.

Haberin Devamı

RÖPORTAJINDA MESAJI VERMİŞTİ

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, kulüp dergisine verdiği röportajda çok konuşulan ifadeler kullanmıştı. Tecrübeli futbolcu, "Artık Avrupa'ya gitme zamanım geldi" diyerek ayrılığın ilk sinyallerini de taraftarlarına verdi. Kerem Aktürkoğlu'nun bu sözleri yeni sezonda Galatasaray'da olmayacak diye yorumlanırken flaş bir haber de ortaya çıktı.

Kerem Aktürkoğlunun yeni takımını duyurdular Gitmek istediğini açıklamıştı

ROMA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

İtalya basınında çıkan haberlere göre; Galatasaray'da forma giyen Kerem Aktürkoğlu için Serie A ekibi Roma devreye girdi. Önümüzdeki yaz milli oyuncuyu kadrosuna katmayı planlayan Çizme ekibi, girişimlerine şimdiden başladı. Transferin yeni sezon öncesi yaz transfer döneminde netlik kazanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlunun yeni takımını duyurdular Gitmek istediğini açıklamıştı

EN AZ 15 MİLYON EURO

Sezon sonunda Kerem Aktürkoğlu için gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı alan sarı-kırmızılıların beklentisi ise büyük. Yönetim, milli oyuncu için en az 15 milyon Euro bekliyor.

Kerem Aktürkoğlu: Sen de mi beni sevmeyenlerdensin?
YORUM YAZ