MENÜ

Kerem Aktürkoğlu: Sen de mi beni sevmeyenlerdensin?

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu karşılaşmasında Trendyol 1. Lig ekibi Bandırmaspor'u 4-2 ile geçti. Karşılaşmanın ardından kaptanlardan Kerem Aktürkoğlu'nun maçın ardından minik bir taraftara söylediği söz dikkatlerden kaçmadı.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray ile Trendyol 1. Lig ekibi Bandırmaspor karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan müsabakada kazanan taraf 4-2'lik skorla sarı - kırmızılılar oldu. Bu sonucun ardından Galatasaray, adını çeyrek finale yazdırdı.

Haberin Devamı

Sarı - kırmızılıların kaptanlarından Kerem Aktürkoğlu, maç sonunda basın mensuplarının ikram ettiği kandil simidini aldı ve teşekkür etti.

Takım otobüsüne doğru ilerleyen Kerem Aktürkoğlu'nun minik bir taraftara söylediği söz ise dikkat çekti ve sosyal medyada paylaşıldı.

"SEN DE Mİ BENİ SEVMEYENLERDENSİN?"

Başarılı futbolcunun son dönemde birçok eleştiriye maruz kalmasının ardından fotoğraf çektirdiği minik taraftara gülerek 'Sen de mi beni sevmeyenlerdensin' dediği duyuldu.

Kerem Aktürkoğlu'nun bu hareketi basın mensuplarını tebessüm ettirirken, sarı - kırmızılı futbolcu da gülerek takım otobüsüne ilerledi. Bu sezon Galatasaray formasıyla 36 resmi maça çıkan 25 yaşındaki futbolcu, 12 gol - 8 asistlik bir performans sergiledi.

YORUM YAZ