MENÜ

Jesus Galatasaray'ın yıldızını istiyor!

Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'nin başına geçen Jorge Jesus, Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'yu takımına istedi.

Jesus Galatasaray'ın yıldızını istiyor!

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürerken İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran Jorge Jesus'un teknik direktörlük görevini üstlendiği Al-Hilal'in, Nicolo Zaniolo'yu transfer etmek istediği öne sürüldü. Jorge Jesus'un daha önce de Mauro Icardi'yi takımına istediği öne sürülmüştü.

AVRUPA'DAN AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYOR

İtalyan basını, 24 yaşındaki futbolcunun geleceğiyle ilgili kararını açıkladı. Calciomercato'da yer alan habere göre Nicolo Zaniolo, kariyerini Avrupa'da sürdürmek istiyor. Nicolo Zaniolo, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 10 maça çıktı. İtalyan futbolcu, 5 gollük bir performans sergiledi.

İCARDİ'DE İŞLEM TAMAM

L’Equipe'te yer alan habere göre; Galatasaray, geçtiğimiz sezona damga vuran Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile anlaşma sağladı. Haberin detayında, Galatasaray'ın 10 milyon Euro’luk bonservis bedeli teklifiyle PSG ile resmen görüşmelere başladığının da bilgisi verildi. Galatasaray ve PSG, Mauro Icardi’nin bonservisi için 10 milyon Euro'ya anlaştı. iki kulüp arasında, Icardi konusundaki son pürüzler gideriliyor. Anlaşmanın ardından, Icardi Paris'ten ayrılacak ve Galatasaray'la sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelecek.

Haberin Devamı

BOEY İÇİN YENİ FORMÜL

Avrupa kulüplerinin yoğun ilgi gösterdiği, ancak Galatasaray’ın şimdilik satmak istemediği Sacha Boey konusunda yeni bir adım atılıyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, 22 yaşındaki Fransız sağ beke yeni ve zamlı bir kontrat önererek, en azından 1 sezon daha kulüpte kalmasını garanti altına almayı hedefliyor. Hayalinin İngiltere’de oynamak olduğunu açıklayan Boey’in de zamlı kontrata sıcak baktığı öğrenildi. Galatasaray Yönetimi, Boey’nin Avrupa kupası maçlarında değerini katlayacağını ve sezon sonunda daha yüksek fiyatlara satılabileceğini düşünüyor.

PAREDES İÇİN PSG İLE ANLAŞILDI!

Fanatik'ten Esat Soydabircan'ın haberine göre; Galatasaray, PSG ile Leandro Paredes için de anlaşma sağladı. Sarı-Kırmızılılar, Arjantinli yıldız için 6 milyon Euro bonservis ödeyecek. 29 yaşındaki orta saha oyuncusuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalanacak. Paredes, Cim Bom'dan yıllık 2.75 milyon Euro + bonus kazanacak.

Haberin Devamı

Mauro Icardi ve Leandro Paredes, aynı uçakla gelecek. İki yıldızın Avusturya kampına yetiştirilmesi konusunda çalışmalar sürüyor.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Jesus Galatasarayın yıldızını istiyor

YORUM YAZ