MENÜ

Samsunspor'dan bomba hamle... Galatasaraylı yıldızı istiyorlar...

11 yıllık Süper Lig hasretini sonlandıran Samsunspor gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile kısa süre önce 3 yıllık sözleşme imzalayan Samsunspor iddialı bir kadro kurmak istiyor. TFF 1. Lig kadrosunun büyük bölümü ile yollarını ayırmaya hazırlanan Kırmızı - Beyazlıların hedefinde Galatasaraylı oyuncu da var.

Samsunspor'dan bomba hamle... Galatasaraylı yıldızı istiyorlar...

Samsunspor 11 yıllık aranın ardından Süper Lig'e geri döndü. Sezonu ilk sırada tamamlayan ve şampiyonluğa uzanan Karadeniz Ekibi Süper Lig için iddialı bir kadro kurmaya hazırlanıyor. Kısa süre önce teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Samsunspor yeni sezonda bir çok yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. İşte Samsunspor'un ilgilendiği o önemli yıldız ve son detaylar...

Haberin Devamı

11 YIL SONRA SÜPER LİG'DELER

Yılport Samsunspor, 11 yıl aranın ardından Spor Toto Süper Lig'e döndü. Süper Lig'de son olarak 2011-2012 sezonunda mücadele eden Karadeniz temsilcisi, ligi 16. sırada tamamlayarak bir alt lige düşmüştü. Samsunspor, 11 yıl aranın ardından taraftarına yeniden Süper Lig sevinci yaşattı.

Spor Toto 1. Lig'de iyi bir sezon geçiren ve 20 maçlık yenilmezlik serisi yaşayan kırmızı-beyazlılar, 32. haftada en yakın takipçisi Eyüpspor'un konuk ettiği Gençlerbirliği'ne 2-0 yenilmesiyle normal sezonun bitimine 6 hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantilemişti.

HÜSEYİN EROĞLU 3 YIL UZATTI!

Samsunspor Lig'de en erken şampiyon olan takım unvanıyla Süper Lig'e yükseldi. Sezon ortasında kırmızı-beyazlı ekiple 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Hüseyin Eroğlu'nun sözleşmesi 3 yıl daha uzatıldı. Başkan Yüksel Yıldırım ile bir araya gelen Hüseyin Eroğlu, kendisini 3 yıl daha Samsunspor'a bağlayan sözleşmeyi imzalamıştı.

Haberin Devamı

GALATASARAY DÜNYA YILDIZI İÇİN GÖZÜNÜ KARARTTI!

DIA SABA İLE GÖRÜŞTÜLER

Sezonun ilk devresinde Sivasspor forması giyen ve ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni toplayan Dia Saba ile ilk görüşme gerçekleşti. Başkan Yüksel Yıldırım’ın facetime üzerinden bizzat görüşme yaptığı İsrailli futbolcunun talepleri dinlendi. Henüz anlaşma noktasında bir durum söz konusu olmazken, tarafların ilerleyen günlerde yeniden temas kurması bekleniyor.

BİR ÇOK OYUNCU GÖNDERİLECEK

Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun raporu doğrultusunda bir çok futbolcu ile yollar ayrılacak. 28 kişilik kadrodan 20'ye yakın futbolcunun gönderileceği belirtiliyor. Öncelikli olarak iç transfere yönelen Samsunspor'da, takımın en çok gol atan oyuncusu 17 gol ile Brezilyalı santrafor Douglas Tanque olmuştu. Performansıyla öne çıkan Tanque’nin yeni sezonda da takımda tutulacağı belirtildi. Demokratik Kongolu forvet Gaetan Laura da 12 kez fileleri havalandırmıştı. Laura ile ilgili kararın henüz verilmediği ifade edildi.

GALATASARAY'DAN SÜRPRİZ İSİM

Samsunspor'un gelecek sezon kaleye ise yerli bir oyuncu transfer etmek istiyor. Fanatik'ten Yakup Çınar'ın ulaştığı bilgiye göre; Günay Güvenç'le ilgilenen Karadeniz ekibinin hedefindeki isim Okan Kocuk. Hüseyin Eroğlu'nun raporu doğrultusunda Samsunspor Galatasaray'la sözleşmesi bitecek 26 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Haberin Devamı

Samsunspordan bomba hamle... Galatasaraylı yıldızı istiyorlar...

Bu sezon Muslera'nın cezalı ve sakat olduğu haftalarda başarıyla Sarı-Kırmızılı formayı giyen Okan Kocuk'un da direkt oynayabileceği bir takıma gitmek istediği belirtiliyor.

Öte yandan Samsunspor'un Dia Saba, Okan Kocuk dışında Ankaragücü forması giyen sağ bek Kévin Malcuit'le de ilgileniyor.

Bafetimbi Gomis'in FC Nantes'e Attığı Gol

Samsunspordan bomba hamle... Galatasaraylı yıldızı istiyorlar...

YORUM YAZ